Jurassic Golf

actie

Elke woensdag GRATIS Jurassic Golf bij je ticket voor Dino Experience Park. Deze actie is geldig t/m 6 juli.

Nu reserveren

Adventure minigolf tussen de dino’s

 

Dino Experience Park heeft de meest avontuurlijke minigolfbaan van Nederland. Op de professionele 18-holes golfbaan speel je tussen levensechte dino’s, waardoor een balletje slaan een behoorlijk spektakel wordt. Sla jij een hole-in-one onder toeziend oog van een T-Rex?

reserveren
Jurassic Golf Gouda
dino-speeltuin

meer dan golf

Naast een spectaculair rondje adventure golf kun je met je ticket voor Jurassic Golf ook gebruik maken van de grote speeltuin, de Jump Zone met diverse springkussens en een gave airtrampoline en de Dinoscoop.

Daarnaast kun je ook een rondje varen met de waterfiets. Deze huur je voor 15,- voor 1,5 uur (per 4 personen) en kun je samen met je ticket vantevoren reserveren. En als er nog plek is kan dat natuurlijk ook gewoon bij de kassa.

dino jeep safari

Laat je stuurmanskunsten zien tijdens een ritje Dino Jeep Safari. Heb jij alle bochten netjes gemaakt, de boomstammen getrotseerd en je passagiers veilig langs alle dino’s geleid? Dan heb jij een heus Dino Jeep Safari rijbewijs verdiend.

De Dino Jeep Safari is een extra activiteit op het middenterrein bij de speeltuin en kost 5 activiteitenmuntjes. Deze activiteit kun je ter plaatse reserveren en is toegankelijk met een ticket voor het dinopark of Jurassic Golf.

dino jeep safari

Bedrijfsuitje of kinderfeestje?

Jurassic Golf is een perfecte keuze voor een avontuurlijk bedrijfsuitje of spannend kinderfeestje. De horecagelegenheid van het Dino Experience Park maakt het mogelijk om van tevoren of na het minigolfen gezellig met z’n allen wat te eten en drinken.

Meer informatie Jurassic Golf Gouda

Restaurantosaurus

Natuurlijk kun je bij Jurassic Golf met het hele gezin genieten van een lekkere snack, lunch en een verfrissend drankje. In Restaurantosaurus, ons take-away restaurant en de Vinosaurus bar met panoramaterras op de eerste verdieping, vind je van alles wat; voor de carnivoren en planteneters onder ons. Verslind een broodje zoals een T-Rex dat zou hebben gedaan en kom bij van je inspanningen als Dino Ranger met een flink glas limonade.

Daarnaast is er veel aandacht voor duurzaamheid. Zo maken wij zoveel mogelijk gebruik van biologisch afbreekbare materialen, zoals kartonnen rietjes, en scheiden wij afval. We willen natuurlijk niet dat de dino’s nogmaals uitsterven!

Dino Experience Park horeca

Kom jij het ook ervaren?

Deze mensen wisten uit de handen van de T-Rex in het Dino Experience Park te blijven en vertellen hier over hun ervaring!

“Niet gratis maar er is van alles te doen. Van golf totaan picknicken, botten opgraven en voetgolf. Daarnaast een heel veld met meerdere springkussens waar kinderen binnen zicht kunnen springen. Verder ook nog een hele leuke speeltuin. Alles in het zicht van ouders. Geweldig!”
Kenzo & Laurel Herbert
★★★★★
“Leuke experience en erg goede minigolfbaan. Je kunt de vlaggen zelfs uit de putjes halen, mooie kunstgras holes en dat tussen de dino’s. Wij hebben genoten!”
Marielle Stolze
★★★★☆
“Vandaag naar Dino Experience Park te Gouda geweest. De golfbaan is prachtig, met de 18 holes zijn we ruim 1.5 uur bezig geweest (3 personen).”
Martijn de Jong
★★★★★