Dino kinderfeestje organiseren

Zin in avontuur?

Ben jij klaar voor een spannend avontuur tussen de dino’s? De T-Rex wacht op je dus bestel snel je tickets! Als je durft tenminste…

Ons park is momenteel te bezoeken zonder QR-code.

Tickets boeken

Dinosaurus kinderfeestje in ons park

Veel jonge kinderen zijn gek op dinosaurussen. Ze verslinden alle dino-gerelateerde films en tijdschriften die ze te pakken kunnen krijgen en slapen ook het liefst onder een dinodekbed. Wat is er in dat geval leuker dan het organiseren van een dino kinderfeestje voor uw kind en al zijn of haar vrienden en vriendinnen? Het Dino Experience Park in Gouda is hier de perfecte locatie voor. Bij ons organiseert u gegarandeerd een geslaagd dinosaurus kinderfeestje!

Plan je dino feestje
Dinosaurus feestje

Wat is er te doen?

Ons park bestaat uit twee delen, die allebei bij uitstek geschikt zijn voor het organiseren van een feestje. In het Dino Experience Park kun je op speurtocht gaan langs meer dan zeventig verschillende dino’s op de Dino Trail, maar langs deze spannende route ook talloze andere activiteiten doen. Graaf bijvoorbeeld een dino op als een echte onderzoeker, of ontdek je innerlijke goudzoeker. Lekker springen in de Jump Zone of met de waterfiets naar Turtle Island? Alles is mogelijk. Naast de Dino Experience kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze prachtige minigolfbaan, beter bekend als Jurassic Golf. Gelukkig is het maken van een keuze helemaal niet noodzakelijk, omdat wij ook combitickets aanbieden.

Het perfecte dinosaurus kinderfeestje

Om het perfecte dinosaurus kinderfeestje te organiseren zijn er een paar dingen die u moet weten. Ten eerste is het verstandig om uw tickets online al te bestellen, helemaal als u van plan bent om naar Jurassic Golf te gaan. Ons park beschikt over een restaurant voor het geval u met de groep even wilt eten, hoewel picknicken in het park ook is toegestaan. In ons park kunt geven wij de voorkeur aan pinbetalingen, behalve bij de extra activiteiten zoals het goud zoeken. Als u vragen heeft over het organiseren van een dino kinderfeestje kunt u ons bereiken op receptie@dinoexperiencepark.nl.


Reserveer uw tickets