Jurassic Golf

Zin in avontuur?

Ben jij klaar voor een spannend avontuur tussen de dino’s? De T-Rex wacht op je dus bestel snel je tickets! Als je durft tenminste…

Ons park is momenteel alleen te bezoeken met QR-code.

Tickets boeken

Adventure minigolf tussen de dino’s

Dino Experience Park heeft de meest avontuurlijke minigolfbaan van Nederland. Op de professionele 18-holes golfbaan speel je tussen levensechte dino’s, waardoor een balletje slaan een behoorlijk spektakel wordt. Sla jij een hole-in-one onder toeziend oog van een T-Rex?

Jurassic Golf Gouda

Tickets Jurassic Golf

Het is mogelijk een los kaartje voor Jurassic Golf te kopen. Je kunt je ticket ook combineren met een ticket voor Dino Experience Park. Je ontvangt dan een mooie korting!

reserveren

meer dan golf

Naast een spectaculair rondje adventure golf kun je met je ticket voor Jurassic Golf ook gebruik maken van de grote speeltuin, de Jump Zone met diverse springkussens en een gave airtrampoline en de Dinoscoop.

Daarnaast kun je ook een rondje varen met de waterfiets. Deze huur je voor 15,- voor 1,5 uur (per 4 personen) en kun je samen met je ticket vantevoren reserveren. En als er nog plek is kan dat natuurlijk ook gewoon bij de kassa.

Dino-experience-park-grootste-speeltuin-van-de-regio

Bedrijfsuitje of kinderfeestje?

Jurassic Golf is een perfecte keuze voor een avontuurlijk bedrijfsuitje of spannend kinderfeestje. De horecagelegenheid van het Dino Experience Park maakt het mogelijk om van tevoren of na het minigolfen gezellig met z’n allen wat te eten en drinken.

Meer informatie Jurassic Golf Gouda

Restaurantosaurus

Natuurlijk kun je bij Jurassic Golf met het hele gezin genieten van een lekkere snack, lunch en een verfrissend drankje. In Restaurantosaurus, ons take-away restaurant en de Vinosaurus bar met panoramaterras op de eerste verdieping, vind je van alles wat; voor de carnivoren en planteneters onder ons. Verslind een broodje zoals een T-Rex dat zou hebben gedaan en kom bij van je inspanningen als Dino Ranger met een flink glas limonade.

Daarnaast is er veel aandacht voor duurzaamheid. Zo maken wij zoveel mogelijk gebruik van biologisch afbreekbare materialen, zoals kartonnen rietjes, en scheiden wij afval. We willen natuurlijk niet dat de dino’s nogmaals uitsterven!

Dino Experience Park horeca

Kom jij het ook ervaren?

Deze mensen wisten uit de handen van de T-Rex in het Dino Experience Park te blijven en vertellen hier over hun ervaring!

““Erg leuke variant op het gewone midgetgolf. Voor de kleintjes een waar avontuur.De banen zin goed te doen en ook voor volwassenen leuk om te spelen. Goed te combineren met gold minen al stelt dit niet al te veel voor. Prima catering erbij met een mooi terras. Wij komen zeker nog een keer terug. Erg …”
Edwin van Oostenrijk
★★★★★
““Schitterend gedecoreerde baan, met diverse holes en vriendelijk personeel.””
Raymond
★★★★★
““Erg leuk gedaan, personeel erg meelevend met de kinderen. Er was zelf een geheime grot. We hebben het erg leuk ervaren als opa en oma met kleinzoon.””
Leen Schakelaar
★★★★☆
““De kids en ik hebben het heel erg naar ons zin gehad. Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Wat betreft de holes is dit een zeer fraai opgezette midgetgolf baan. Heel erg leuk met de dinos maar vooral de stroompjes, de grot en de watervallen zijn zeer mooi. Volgende keer komen we goud zoeken!””
Paul Vos
★★★★☆