Jurassic Golf

Openingstijden

Woensdag, Vrijdag, Zaterdag en zondag geopend,
van 10:00 tot 17:00.

Adres
Sluisdijk 15,
2809 NA Gouda

Winterslaap

Even geduld! Het Dino Experience Park is gesloten vanwege de winterslaap, maar volgend seizoen zullen de dino’s weer brullen van plezier, en jullie zijn allemaal van harte welkom om in ons park te komen leren, spelen en ontdekken! Meer info volgt.

Bekijk onze attracties

De leukste adventure golfbaan van Nederland

Of je nu jong of oud bent. En of je met een gezin, je geliefde, vrienden of collega’s op pad gaat. Minigolf is áltijd leuk. Al helemaal in dit bijzondere dinopark. Onze befaamde Jurassic Golf-baan is namelijk nét even anders dan anders. Met een kritisch dino-oog op je gericht en indrukwekkende rotspartijen om je heen weet je zeker: je gaat een waar avontuur tegemoet.

een echte belevenis

Jurassic Golf bevindt zich middenin het territorium van onze dinosauriërs. Gek opkijken als de T-rex ineens voor je neus staat of zijn broertje in je nek hijgt moet je dus niet. Je bent écht even onderdeel van het dinotijdperk. En daarbij hoort ook: ongerepte natuur.

Sla je balletje door een grot, paradeer langs de grote waterval en vaar met een vlot naar de overkant. En dat alles terwijl je – niet te vergeten – die 18 holes in zo min mogelijk slagen probeert te voltooien!

Tickets boeken

Plezier voor jong én oud

Wat Jurassic Golf zo leuk maakt: het is voor iedere leeftijd geschikt. En dus is dit het ideale uitje voor als je er met de hele familie op uit trekt. De kleinste telg van de groep heeft net zo veel plezier als opa of oma. Waar de een de ogen voornamelijk op de golfbal gericht houdt, vermaakt de ander zich na het golfen ook nog in de grote speeltuin met Jump Zone of in de Dinoscoop.

Tickets boeken
Jurassic Golf Dino Experience Park

Jurassic Golf met je vrienden of collega’s

Met man en macht de bal in het putje proberen te krijgen en het geluk dat je ervaart bij het slaan van een hole-in-one: minigolf blijft leuk. Hoe oud je ook bent. Jurassic Golf is dan ook een perfect uitje voor bedrijven en vriendengroepen of samen met je geliefde. Want tref je een brullende dino aan voor je neus of steek je het water over met een vlot, dan werkt dat hoe dan ook op je lachspieren, toch?

Tickets boeken

De grootste speeltuin in de regio

Hebben de jongste Jurassic golfers nog wat energie over? In onze grote dino-speeltuin kunnen ze dan hun lol op! Jump erop los op het springkussen en de airtrampoline, slinger met de kabelbaan langs de dinosauriërs en trotseer de familieschommel met het hele gezelschap. De volwassenen kunnen dan heerlijk genieten met een hapje en een drankje op een van de terrassen.

Wie er nog geen genoeg van kan krijgen kan zelfs nog een heuse Dino Jeep Safari-tocht maken. Als een stoere ranger achter het stuur kruipen, terwijl je boomstammen, dino’s en uitdagende bochten tegenkomt: wie wil dat nou niet?

Ontdek de speeltuin
Dino speeltuin
waterfietsen dino experience park

Meer leuks

Wil je nog even genieten op het water? Stap in een waterfiets en baan je een weg over de ringvaart. Geniet van de mooie natuur rondom het park vanaf het water.

Na al die activiteiten wil je wel even bijkomen. Dan kun je heerlijk neerploffen op een bioscoopstoel en lekker genieten van een leuke dino film in de Dinoscoop.

Eten & drinken

Heb je je collega’s van hun fanatiekste kant gezien? Zijn je vrienden eens flink ingemaakt? Of heb je je rijkelijk vermaakt in het speelparadijs? Met wie jij ook langskomt, een bezoek aan het Jurassic Golf sluit je gezellig af in het restaurant of op een van de terrassen. Geniet van een lekkere versnapering, een verfrissend drankje of een goede kop koffie. En voor de bedrijven onder ons: hoe leuk is het om de vrijdagmiddag in te luiden met een borrel tussen de dino’s? Is weer eens wat anders dan op kantoor!

Tickets boeken
Wijnbar Dinopark Gouda

Kom jij het ook ervaren?

Deze mensen wisten uit de handen van de T-Rex in het Dino Experience Park te blijven en vertellen hier over hun ervaring!

“Leuke experience en erg goede minigolfbaan. Je kunt de vlaggen zelfs uit de putjes halen, mooie kunstgras holes en dat tussen de dino’s. Wij hebben genoten!”
Marielle Stolze
★★★★☆
“Vandaag naar Dino Experience Park te Gouda geweest. De golfbaan is prachtig, met de 18 holes zijn we ruim 1.5 uur bezig geweest (3 personen).”
Martijn de Jong
★★★★★
““De kids en ik hebben het heel erg naar ons zin gehad. Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Wat betreft de holes is dit een zeer fraai opgezette midgetgolf baan. Heel erg leuk met de dinos maar vooral de stroompjes, de grot en de watervallen zijn zeer mooi.””
Paul Vos
★★★★☆
/5,0
Google reviews