Kinderfeestjes en groepen

KOOP JOUW TICKETS!

DURF JIJ? Het Dino Experience Park is uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame activiteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Ook zijn alle activiteiten incl. het 18 holes Jurassic Golfpark inbegrepen in de Ticketprijs. Tot snel!

Tickets kopen

Bedrijfsuitje of kinderfeestje?

Jurassic Golf is een perfecte keuze voor een avontuurlijk bedrijfsuitje of spannend kinderfeestje. De horecagelegenheid van het Dino Experience Park maakt het mogelijk om van tevoren of na het minigolfen gezellig met z’n allen wat te eten en drinken.

dino experience park kinderfeestje

Kinderfeestje bij Dino Experience Park

Met je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag vieren bij het Dino Experience Park? Je kinderfeestje was nog nooit zo spannend! Wij durven te wedden dat je nog niet zo oud wordt als de Nyasasaurus, die zo’n 243 miljoen jaar oud is, maar we nodigen je graag uit je verjaardag tussen je dinovrienden te vieren! Ontdek de dino’s in ons park, ontdek wie net zo hard kan rennen als een dinosaurus en leef je uit in onze dino-auto’s. Na al dat geren verslinden jullie een burger in ons dino-restaurant, zoals een echte T-Rex gedaan zou hebben.

Tickets

Bedrijfsuitjes

bedrijfsuitje dino experience park

Op zoek naar een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje? Het Dino Experience Park is een unieke omgeving voor teamuitjes. Samen een potje minigolfen op onze professionele 18-holes adventure minigolfbaan in Jurassic thema en daarna gezellig met z’n allen een hapje eten en drinken. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt arrangement.

Neem contact met ons op Dino Park Gouda

Kom jij het ook ervaren?

Deze mensen gingen je voor in een bezoek aan het Dino Experience Park en vertellen hier over hun ervaring!

““Erg leuke variant op het gewone midgetgolf. Voor de kleintjes een waar avontuur.De banen zin goed te doen en ook voor volwassenen leuk om te spelen. Goed te combineren met gold minen al stelt dit niet al te veel voor. Prima catering erbij met een mooi terras. Wij komen zeker nog een keer terug. Erg …”
Edwin van Oostenrijk
★★★★★
““Schitterend gedecoreerde baan, met diverse holes en vriendelijk personeel.””
Raymond
★★★★★
““Erg leuk gedaan, personeel erg meelevend met de kinderen. Er was zelf een geheime grot. We hebben het erg leuk ervaren als opa en oma met kleinzoon.””
Leen Schakelaar
★★★★☆
““De kids en ik hebben het heel erg naar ons zin gehad. Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Wat betreft de holes is dit een zeer fraai opgezette midgetgolf baan. Heel erg leuk met de dinos maar vooral de stroompjes, de grot en de watervallen zijn zeer mooi.””
Paul Vos
★★★★☆
/5,0
Google reviews

Restaurantosaurus

Natuurlijk kun je in het Dino Experience Park met alle kinderen en volwassenen genieten van een lekkere snack, lunch en een verfrissend drankje. In ons zelfbedieningsrestaurant met panoramaterras vind je van alles wat; voor de carnivoren en planteneters onder ons. Verslind een broodje zoals een T-Rex zou hebben gedaan en kom bij van je werk als Dino Ranger met een flink glas limonade.

Daarnaast is er veel aandacht voor duurzaamheid. Zo maken wij zoveel mogelijk gebruik van biologisch afbreekbare materialen, zoals kartonnen rietjes, en scheiden wij afval.

Dino Experience Park horeca