Vinosaurus Wijnbar

Borrelen met panoramisch uitzicht

De wijnbar is een perfecte locatie voor je verjaardagsfeest, een huwelijk of personeelsuitje. Je geniet er natuurlijk van een heerlijk glas wijn (of ander drankje) op ons dakterras met een panoramisch uitzicht over het park. De wijnbar is exclusief af te huren na sluitingstijd van het park. Voor reserveringen kun je contact opnemen.

Wijnbar Gouda

Wijnbar arrangementen

Voor het reserveren van Vinosaurus bieden wij verschillende arrangementen aan:

Onbeperkt drinken met een nootje

2,5 uur exclusief genieten van onbeperkt drinken met een nootje erbij voor €35,- p.p. vanaf 25 personen.

Onbeperkt drinken met snacks

2,5 uur exclusief genieten van onbeperkt drinken met snacks erbij voor €45,- p.p. vanaf 25 personen.

Onbeperkt drinken met hapjes en een barbecue of catering

2,5 uur exclusief genieten van onbeperkt drinken met hapjes erbij en catering naar wens. Vanaf 25 personen voor €45,- p.p. + catering buffet vanaf €22,50 p.p. Het is ook mogelijk om jullie eigen cateraar in te schakelen.

Wijnbar reserveren

Kom jij het ook ervaren?

Deze mensen wisten uit de handen van de T-Rex in het Dino Experience Park te blijven en vertellen hier over hun ervaring!

““Erg leuke variant op het gewone midgetgolf. Voor de kleintjes een waar avontuur.De banen zin goed te doen en ook voor volwassenen leuk om te spelen. Goed te combineren met gold minen al stelt dit niet al te veel voor. Prima catering erbij met een mooi terras. Wij komen zeker nog een keer terug. Erg …”
Edwin van Oostenrijk
★★★★★
““Schitterend gedecoreerde baan, met diverse holes en vriendelijk personeel.””
Raymond
★★★★★
““Erg leuk gedaan, personeel erg meelevend met de kinderen. Er was zelf een geheime grot. We hebben het erg leuk ervaren als opa en oma met kleinzoon.””
Leen Schakelaar
★★★★☆
““De kids en ik hebben het heel erg naar ons zin gehad. Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Wat betreft de holes is dit een zeer fraai opgezette midgetgolf baan. Heel erg leuk met de dinos maar vooral de stroompjes, de grot en de watervallen zijn zeer mooi. Volgende keer komen we goud zoeken!””
Paul Vos
★★★★☆