Vrienden van het park

PARK NIEUWS

Momenteel is het Park gesloten en zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Het Park wordt weer uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame aktiviteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Vanaf de voorjaarsvakantie 2023 gaan onze poorten weer open en zien we jullie graag weer tegemoet. Vanaf komend seizoen zijn alle aktiviteiten incl. het 18 holes Jurassic Golfpark inbegrepen in de Ticketprijs.

Meer info

Word vriend van het park!

Bent u ook zo’n grote Dino Fan, of heeft u wellicht kennissen of familieleden die net zo enthousiast zijn over Dinosaurussen als onze Dino Rangers op het park? Word dan vriend van het Dino Experience Park!

Wat houdt vriend van het park zijn in?

Als vriend van het Dino Experience Park kunt u als bedrijf in ruil voor steun aan het park exclusieve entréetickets verkrijgen voor uw medewerkers, relaties en hun familieleden. Hoe werkt dat?

Voor een (jaarlijkse) bijdrage van € 1.000,- excl. BTW ontvangt u van ons;

  • Vermelding van uw bedrijfslogo op onze website o.v.v. “vrienden van Dino Experience Park”
  • 75 combi tickets t.b.v. Jurassic Golf & Dino Experience Park (t.w.v. € 17,50 p.stuk)

Interesse? Bel of mail ons, dan verwelkomen wij graag uw bedrijf, en zien uw relaties en hun Dino Fans graag tegemoet!

Ja, ik wil graag vriend worden

Vrienden van het Dino Experience Park

Kom jij het ook ervaren?

Deze mensen wisten uit de handen van de T-Rex in het Dino Experience Park te blijven en vertellen hier over hun ervaring!

““Erg leuke variant op het gewone midgetgolf. Voor de kleintjes een waar avontuur.De banen zin goed te doen en ook voor volwassenen leuk om te spelen. Goed te combineren met gold minen al stelt dit niet al te veel voor. Prima catering erbij met een mooi terras. Wij komen zeker nog een keer terug. Erg …”
Edwin van Oostenrijk
★★★★★
““Schitterend gedecoreerde baan, met diverse holes en vriendelijk personeel.””
Raymond
★★★★★
““Erg leuk gedaan, personeel erg meelevend met de kinderen. Er was zelf een geheime grot. We hebben het erg leuk ervaren als opa en oma met kleinzoon.””
Leen Schakelaar
★★★★☆
““De kids en ik hebben het heel erg naar ons zin gehad. Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Wat betreft de holes is dit een zeer fraai opgezette midgetgolf baan. Heel erg leuk met de dinos maar vooral de stroompjes, de grot en de watervallen zijn zeer mooi.””
Paul Vos
★★★★☆