Een Prehistorisch kinderfeestje!

Verjaardagsfeestje

Het vieren van jouw kinderfeestje bij het Dino Experience Park is een ervaring die je niet wilt missen! Dit wordt een avontuur om nooit te vergeten, met meer dan 70 levensechte dinosaurussen om te ontdekken. Laat jouw springkunsten zien in de Jump Zone, ontspan in de Dinoscoop en dat is nog maar het begin van jouw verjaardag avontuur!

Na al dat geren verslinden jullie een frietje met snack in ons dino-restaurant, zoals een echte T-Rex gedaan zou hebben. Dit wordt een verjaardagsfeestje waar nog lang over wordt nagepraat!

Handige tips voor een geslaagd kinderfeestje

  • Bestel je tickets online
  • Ons park is pin-only.
  • Parkeren kost 6,50 per voertuig en betaal je bij aankomst. Ook voor diegene die iemand komt brengen of halen voorbij de slagboom!
  • Ben je met meer dan 25 personen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier
  • Uitnodiging sturen? Download hier je Dino Experience Park uitnodiging

Ben je benieuwd naar alle activiteiten die er te doen zijn?

Bekijk de attracties
Jumpzone dino experience park

Lunchmogelijkheden

Horeca dino experience park

Er zijn voor de lunch verschillende mogelijkheden. Je kunt je eigen lunch meenemen en picknicken in het park en bij de speeltuin en er is een groot panormaterras met voldoende zitgelegenheid. Bij wat minder weer is het ook mogelijk de lunch onder de overkapping bij de speeltuin te gebruiken.

Daarnaast hebben we een lunchmenu (take away):

  • Het T-Rex menu, bestaande uit patat met saus, een snack (kroket, frikandel of kaassouflé), een pakje drinken met verrassing!

Naast deze lunchmenu’s is de Restaurantosaurus open voor drinken en lekkere snacks!

Dino Park Gouda

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden voor een avontuurlijk kinderfeestje naar het Dino Experience Park, of wil je nog meer informatie? Neem contact op via onderstaand contactformulier!

Contactformulier

Adresgegevens

Dino Experience Park
Sluisdijk 15
2809 NA
Gouda
E: info@dinoexperiencepark.nl

Ervaringen van anderen

Bekijk de reviews van bezoekers van het Dino Experience Park en ontdek wat zij van hun avontuur vonden!

“Hele leuke ervaring! Echt enorm veel Dino’s op het park met allemaal hun eigen informatie. Leuk en leerzaam voor de kinderen maar ook voor de ouders! Leuk om te zien dat het park volop in ontwikkeling is. We komen zeker nog een keer terug!”
Patrick Nagtegaal
★★★★★
“We willen jullie een groot compliment maken voor de wijze waarop jullie dit park hebben opgezet en waarop je als gast verwelkomd wordt op het park. Een hele fijne en bijzondere ervaring. Heel hartelijk dank voor de leuke ochtend die jullie ons hebben bezorgd.”
Claudia Massaro
★★★☆☆
““De kids en ik hebben het heel erg naar ons zin gehad. Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Wat betreft de holes is dit een zeer fraai opgezette midgetgolf baan. Heel erg leuk met de dinos maar vooral de stroompjes, de grot en de watervallen zijn zeer mooi.””
Paul Vos
★★★★☆
“Erg leuk voor de kinderen van peuter tot een jaar of 12!!”
Danny Snoek
★★★☆☆
““Erg leuk gedaan, personeel erg meelevend met de kinderen. Er was zelf een geheime grot. We hebben het erg leuk ervaren als opa en oma met kleinzoon.””
Leen Schakelaar
★★★★☆
“Groter dinopark dan verwacht, dino’s staan er nog mooi bij, alles netjes afgezet.Ook een aantal extra activiteiten erbij maakt het aantrekkelijk. Er zijn heel veel verschillende soorten dino’s, allemaal keurig uitgelegd met een duidelijk bord in meerdere talen.Geslaagd park!!”
Tom Stoute
★★★★☆
3,9/5,0
Google reviews
Bekijk alle reviews