Prehistorisch dino kinderfeestje

Verjaardagsfeestje

Het vieren van jouw kinderfeestje bij het Dino Experience Park is een ervaring die je niet wilt missen! Dit wordt een avontuur om nooit te vergeten, met meer dan 70 levensechte dinosaurussen om te ontdekken. Laat jouw springkunsten zien in de Jump Zone, ontspan in de Dinoscoop en dat is nog maar het begin van jouw verjaardag avontuur!

Je kinderfeestje was nog nooit zo spannend! Wij durven te wedden dat je nog niet zo oud wordt als de Nyasasaurus, die zo’n 243 miljoen jaar oud is, maar we nodigen je graag uit je verjaardag tussen je dinovrienden te vieren! Ontdek de dino’s in ons park, ontdek wie net zo hard kan rennen als een dinosaurus en leef je uit.

Na al dat geren verslinden jullie een frietje met snack in ons dino-restaurant, zoals een echte T-Rex gedaan zou hebben. Dit wordt een verjaardagsfeestje waar nog lang over wordt nagepraat!

Handige tips voor een geslaagd dino kinderfeestje

  • Bestel je tickets online
  • Ons park is pin-only.
  • Parkeren kost € 6,50 per voertuig en betaal je bij aankomst. Ook voor diegene die iemand komt brengen of halen voorbij de slagboom!
  • Ben je met meer dan 25 personen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier
  • Uitnodiging sturen? Download hier je Dino Experience Park uitnodiging

Ben je benieuwd naar alle activiteiten die er te doen zijn?

Bekijk de attracties
Jumpzone dino experience park

Wat is er te doen voor een dino kinderfeestje?

Ons park bestaat uit twee delen, die allebei bij uitstek geschikt zijn voor het organiseren van een feestje. In het Dino Experience Park kun je op speurtocht gaan langs meer dan zeventig verschillende dino’s op de Dino Trail, maar langs deze spannende route ook talloze andere binnen- en buitenactiviteiten doen. Graaf bijvoorbeeld een dino op als een echte onderzoeker, of ontdek je innerlijke goudzoeker. Lekker springen in de Jump Zone of met de waterfiets naar Turtle Island? Alles is mogelijk. Naast de Dino Experience kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze prachtige minigolfbaan, beter bekend als Jurassic Golf. Gelukkig is het maken van een keuze helemaal niet noodzakelijk, omdat wij ook combitickets aanbieden.

Het perfecte dino kinderfeestje

Om het perfecte dino kinderfeestje te organiseren zijn er een paar dingen die je moet weten. Ten eerste is het verstandig om je tickets online al te bestellen, helemaal als je van plan bent om naar Jurassic Golf te gaan. Ons park beschikt over een restaurant voor het geval je met de groep even wilt eten, hoewel picknicken in het park ook is toegestaan. In ons park geven wij de voorkeur aan pinbetalingen, behalve bij de extra activiteiten zoals het goud zoeken.

Lunchmogelijkheden

Horeca dino experience park

Er zijn voor de lunch verschillende mogelijkheden. Je kunt je eigen lunch meenemen en picknicken in het park en bij de speeltuin en er is een groot panormaterras met voldoende zitgelegenheid. Bij wat minder weer is het ook mogelijk de lunch onder de overkapping bij de speeltuin te gebruiken.

Daarnaast hebben we een lunchmenu (take away):

  • Het T-Rex menu, bestaande uit patat met saus, een snack (kroket, frikandel of kaassouflé), een pakje drinken met verrassing!

Naast deze lunchmenu’s is de Restaurantosaurus open voor drinken en lekkere snacks!

Dino Park Gouda

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden voor een avontuurlijk kinderfeestje naar het Dino Experience Park, of wil je nog meer informatie? Neem contact op via onderstaand contactformulier!

Contactformulier

Adresgegevens

Dino Experience Park
Sluisdijk 15
2809 NA
Gouda
E: [email protected]

Ervaringen van anderen

Bekijk de reviews van bezoekers van het Dino Experience Park en ontdek wat zij van hun avontuur vonden!

“Hele leuke ervaring! Echt enorm veel Dino’s op het park met allemaal hun eigen informatie. Leuk en leerzaam voor de kinderen maar ook voor de ouders! Leuk om te zien dat het park volop in ontwikkeling is. We komen zeker nog een keer terug!”
Patrick Nagtegaal
★★★★★
“We willen jullie een groot compliment maken voor de wijze waarop jullie dit park hebben opgezet en waarop je als gast verwelkomd wordt op het park. Een hele fijne en bijzondere ervaring. Heel hartelijk dank voor de leuke ochtend die jullie ons hebben bezorgd.”
Claudia Massaro
★★★☆☆
““De kids en ik hebben het heel erg naar ons zin gehad. Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Wat betreft de holes is dit een zeer fraai opgezette midgetgolf baan. Heel erg leuk met de dinos maar vooral de stroompjes, de grot en de watervallen zijn zeer mooi.””
Paul Vos
★★★★☆
“Erg leuk voor de kinderen van peuter tot een jaar of 12!!”
Danny Snoek
★★★☆☆
““Erg leuk gedaan, personeel erg meelevend met de kinderen. Er was zelf een geheime grot. We hebben het erg leuk ervaren als opa en oma met kleinzoon.””
Leen Schakelaar
★★★★☆
“Groter dinopark dan verwacht, dino’s staan er nog mooi bij, alles netjes afgezet.Ook een aantal extra activiteiten erbij maakt het aantrekkelijk. Er zijn heel veel verschillende soorten dino’s, allemaal keurig uitgelegd met een duidelijk bord in meerdere talen.Geslaagd park!!”
Tom Stoute
★★★★☆
4,0/5,0
Google reviews
Bekijk alle reviews