Plan je bezoek

PARK NIEUWS

Momenteel is het Park gesloten en zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Het Park wordt weer uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame aktiviteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Vanaf de voorjaarsvakantie 2023 gaan onze poorten weer open en zien we jullie graag weer tegemoet. Vanaf komend seizoen zijn alle aktiviteiten incl. het 18 holes Jurassic Golfpark inbegrepen in de Ticketprijs.

Meer info

Openingstijden

Momenteel zijn wij gesloten.

Na de kerstvakantie zijn wij gesloten tot de voorjaarsvakantie.

dino experience park

Ticketinformatie

Losse tickets

Dino Experience Park

 • Inclusief:
  • Dino Trail speurtocht langs ruim 70 dino’s
  • Dino Splash
  • Jurassic Gym
  • Speeltuin met klimtoren, kabelbaan, familieschommel, klimdino en nog veel meer…
  • Jump Zone: springkussens en air trampoline
  • Dinoscoop
  • Dino Dig
  • Danger Zone

Jurassic Golf

 • 18 holes adventure minigolfbaan
 • Speeltuin met klimtoren, kabelbaan, familieschommel, klimdino en nog veel meer…
 • Jump Zone: springkussens en air trampoline
 • Dinoscoop
 • Dino Dig
 • Danger Zone


LET OP
: Dino Experience Park en Jurassic Golf zijn twee losse activiteiten waarvoor een apart ticket nodig is. Koop je voor beiden een ticket, dan ontvang je automatisch een korting van 5,- op je ticket voor Jurassic Golf.

Meer informatie & prijzen

meer leuks…

Tijdens je bezoek aan Dino Experience Park en Jurassic Golf zijn er nog een aantal extra activiteiten mogelijk:

 • Jurassic Mining: goud en edelstenen zoeken: 2 muntjes**
 • Dino Jeep Safari: 5 muntjes (geschikt voor 2 kinderen)
 • Dino Rides: 1 muntje
 • Waterfietsen: 1,5 uur voor 4 personen 15,-*

* deze extra activiteit kun je alvast reserveren bij het boeken van je ticket
** uitsluitend in combinatie met Dino Experience Park

De activiteiten muntjes kosten 8,75 per zakje van 5 stuks en deze zijn online of bij de kassa aan te schaffen. Losse munten zijn bij de kassa te koop voor 2,- per stuk.
Geen restitutie op overgehouden muntjes.

 

 

Nu tickets kopen
Parkeren Dino Experience Park

Parkeren

Het Dino Experience Park beschikt over voldoende parkeerplaatsen. Het parkeertarief voor gemotoriseerde voertuigen bedraagt €6,50 per dag. Je kunt bij aankomst bij de slagboom (contactloos) betalen. Touringcars parkeren gratis. We beschikken momenteel over één laadpaal om elektrische auto’s, scooters en fietsen op te laden.

Wil jij weten wat een dagje bij Dino Experience Park gaat kosten? Bekijk dan het Dino Keuzemenu en bepaal zelf hoe je dag er uit ziet.

Dino Keuzemenu

Plattegrond

Download de plattegrond van het Dino Experience Park hier!

Download plattegrond
Dino Experience Park Plattegrond
Stadhuis Gouda

Bezoek Gouda

Een bezoek aan Dino Experience Park is goed te combineren met een bezoekje aan Gouda. De stad staat bekend om de prachtige en compacte historische binnenstad en natuurlijk de kaas en de siroopwafels.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het plannen van je bezoek aan het Dino Experience Park in Gouda? Wij hebben een aantal vragen die we vaak krijgen hieronder beantwoord. Staat jouw antwoord er niet tussen? Dan kun je onze algemene veelgestelde vragen pagina bekijken, of even contact met ons opnemen!

Is mijn ticket mobiel te scannen?

Kan ik het dinopark bereiken met het openbaar vervoer?

Voor welke leeftijden is het Dino Experience Park geschikt?

Zijn honden toegestaan?

Kom jij het ook ervaren?

Deze mensen wisten uit de handen van de T-Rex in het Dino Experience Park te blijven en vertellen hier over hun ervaring!

“Leuk park vooral voor <10jr. Veel dino’s, paar bewegende en sommige heel groot. Met leuke speurtocht voor verschillende leeftijden. Groot speelveld met springkussens en speeltuin. Goede faciliteiten. De midgetgolfbaan zag er heel mooi uit met een mooie waterpartij, maar daar hadden we geen kaartjes voor. Het goudzoeken is heel leuk (vooral edelsteentjes).”
Floor van Haaster
★★★★★
“Leuk park. Mooi groot opgezet. Voor de kinderen genoeg te doen en te ontdekken.Speur tocht gedaan (boekje krijg je bij de entree en kan je inleveren in de shop als je het goed gedaan hebt krijg je een klein kadootje. Daarna even wat gedronken en in de speeltuin gespeeld. Dus er is genoeg te doen.”
Rohan
★★★★★
“Vandaag naar Dino Experience Park te Gouda geweest. De golfbaan is prachtig, met de 18 holes zijn we ruim 1.5 uur bezig geweest (3 personen).”
Martijn de Jong
★★★★★
“Niet gratis maar er is van alles te doen. Van golf totaan picknicken, botten opgraven en voetgolf. Daarnaast een heel veld met meerdere springkussens waar kinderen binnen zicht kunnen springen. Verder ook nog een hele leuke speeltuin. Alles in het zicht van ouders. Geweldig!”
Kenzo & Laurel Herbert
★★★★★