Plan je bezoek

Tickets voor het Dino Experience Park

Bestel of reserveer nu makkelijk en snel online je tickets voor een avontuurlijk dagje uit naar het Dino Experience Park. Onze T-Rex wacht op jullie, RRRRAW!

Tickets

Openingstijden

Het Dino Experience Park is het hele jaar door geopend op woensdag , zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Tijdens schoolvakanties en feestdagen zijn wij ook open op maandag,  dinsdag, donderdag en vrijdag. Deze openingstijden gelden ook voor Jurassic Golf.

  • Maandag – Dinsdag- Donderdag – Vrijdag: Gesloten, behalve tijdens feestdagen en schoolvakanties
  • Woensdag – Zaterdag – Zondag: 10:00 tot 17:00 uur
dino experience park

Ticketinformatie

Dino Experience Park

  • Kinderen t/m 2 jaar: gratis
  • Kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen: €12,50 p.p.
  • Combi ticket Dino Experience Park & Jurassic Golf: €16,75 p.p.

Groepen vanaf 25 personen: prijs op aanvraag.

Jurassic Golf

  • Kinderen t/m 2 jaar: gratis
  • Kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen: €9,25 p.p.
  • Kies een tijdsblok hoe laat je wilt starten. Om deze tijd dien je aanwezig te zijn.
  • Combi ticket Dino Experience Park & Jurassic Golf: €16,75 p.p.

Groepen vanaf 25 personen: prijs op aanvraag.

Nu tickets kopen

flexibel plannen

In het najaar en de winter kan het weer nog wel eens een spelbreker zijn voor een leuk uitje. Daarom is het voor tickets gereserveerd vanaf 7 oktober mogelijk om flexibel te plannen. Je tickets zijn nog 4 dagen geldig na de datum dat je oorspronkelijk gereserveerd hebt. Dus als het weer niet mee zit, kun je zonder opnieuw te reserveren je bezoek 1 of meer dagen uitstellen. Wel zo fijn!

LET OP: Je tijdslot voor Jurassic Golf komt te vervallen als je later komt. Op de nieuwe dag dat je komt is het golfen op basis van beschikbaarheid. In deze periode is dat geen probleem, maar het kan voorkomen dat je misschien even moet wachten.

Uitje regen dino experience park
Parkeren Dino Experience Park

Parkeren

Het Dino Experience Park beschikt over voldoende parkeerplaatsen. Het parkeertarief voor gemotoriseerde voertuigen bedraagt € 5,00 per dag. Je kunt bij aankomst bij de slagboom (contactloos) betalen. Touringcars parkeren gratis. We beschikken momenteel over één laadpaal om elektrische auto’s, scooters en fietsen op te laden.

Plattegrond

Download de plattegrond van het Dino Experience Park hier!

Download plattegrond
Dino Experience Park Plattegrond
Stadhuis Gouda

Bezoek Gouda

Een bezoek aan Dino Experience Park is goed te combineren met een bezoekje aan Gouda. De stad staat bekend om de prachtige en compacte historische binnenstad en natuurlijk de kaas en de siroopwafels.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het plannen van je bezoek aan het Dino Experience Park in Gouda? Wij hebben een aantal vragen die we vaak krijgen hieronder beantwoord. Staat jouw antwoord er niet tussen? Dan kun je onze algemene veelgestelde vragen pagina bekijken, of even contact met ons opnemen!

Is mijn ticket mobiel te scannen?

Kan ik het dinopark bereiken met het openbaar vervoer?

Voor welke leeftijden is het Dino Experience Park geschikt?

Zijn honden toegestaan?

Kom jij het ook ervaren?

Deze mensen wisten uit de handen van de T-Rex in het Dino Experience Park te blijven en vertellen hier over hun ervaring!

““Erg leuke variant op het gewone midgetgolf. Voor de kleintjes een waar avontuur.De banen zin goed te doen en ook voor volwassenen leuk om te spelen. Goed te combineren met gold minen al stelt dit niet al te veel voor. Prima catering erbij met een mooi terras. Wij komen zeker nog een keer terug. Erg …”
Edwin van Oostenrijk
★★★★★
““Schitterend gedecoreerde baan, met diverse holes en vriendelijk personeel.””
Raymond
★★★★★
““Erg leuk gedaan, personeel erg meelevend met de kinderen. Er was zelf een geheime grot. We hebben het erg leuk ervaren als opa en oma met kleinzoon.””
Leen Schakelaar
★★★★☆
““De kids en ik hebben het heel erg naar ons zin gehad. Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Wat betreft de holes is dit een zeer fraai opgezette midgetgolf baan. Heel erg leuk met de dinos maar vooral de stroompjes, de grot en de watervallen zijn zeer mooi. Volgende keer komen we goud zoeken!””
Paul Vos
★★★★☆