Restaurantosaurus

Even lekker ontspannen

Zijn de kinderen uitgeput van het rondrennen en hebben de volwassenen ook wel behoefte aan een kopje koffie, een biertje of wijntje en een snack? In het park is er voldoende mogelijkheid om te eten en te drinken. Geniet van een snack of broodje op één van onze terrassen, in het take-away restaurant of bij het Panoramaterras.

reservering-wijzigen

Restaurantosaurus

Natuurlijk kun je in het Dino Experience Park met het hele gezin genieten van een lekkere snack, lunch en een verfrissend drankje. In Restaurantosaurus, ons take-away restaurant of het panoramaterras, vind je van alles wat; voor de carnivoren en planteneters onder ons. Verslind een broodje zoals een T-Rex dat zou hebben gedaan en kom bij van je inspanningen als Dino Ranger met een flink glas limonade.
Klik hier voor het menu
Daarnaast is er veel aandacht voor duurzaamheid. Zo maken wij zoveel mogelijk gebruik van biologisch afbreekbare materialen, zoals kartonnen rietjes, en scheiden wij afval. We willen natuurlijk niet dat de dino’s nogmaals uitsterven!

Kom jij het ook ervaren?

Deze mensen wisten uit de handen van de T-Rex in het Dino Experience Park te blijven en vertellen hier over hun ervaring!

“Leuke experience en erg goede minigolfbaan. Je kunt de vlaggen zelfs uit de putjes halen, mooie kunstgras holes en dat tussen de dino’s. Wij hebben genoten!”
Marielle Stolze
★★★★☆
“Leuk park. Mooi groot opgezet. Voor de kinderen genoeg te doen en te ontdekken.Speur tocht gedaan (boekje krijg je bij de entree en kan je inleveren in de shop als je het goed gedaan hebt krijg je een klein kadootje. Daarna even wat gedronken en in de speeltuin gespeeld. Dus er is genoeg te doen.”
Rohan
★★★★★
“Wat een ontzettend leuk park bij Gouda. Met al die Dino’s zo prachtig verspreid en op ware grootte !Je kunt er ook goud zoeken, naar de Dinobios, wat eten in het restaurant en midget-golf spelen tussen de Dino’s.”
Yoke Rietbroek-Nijssen
★★★☆☆