Adres en route

Adres en route

Zoek je de weg naar het Dino Experience Park? Geen zorgen, wij leiden je de weg! Parkeren of openbaar vervoer, alle informatie staat hier voor jou klaar.

Maar als je iets anders nodig hebt, of juist een geweldige ervaring wilt delen, laat het ons weten! Onze klantenservice staat altijd voor je klaar.

Dagje uit in Zuid-Holland

Met het ov

Het Dino Experience Park is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. De makkelijkste route loopt vanaf het treinstation van Gouda.

  • Pak met de voordelige samenreisdagkaart de Arriva bus 190 (richting Rotterdam Alexander). Deze bus rijdt iedere 30 minuten.
  • Stap uit bij halte Julianasluis (8 minuten vanaf het station).
  • Volg het fietspad langs de dijk in de richting van de entree.

De bushalte voor de terugweg bevindt zich enkele tientallen meters verder in de richting van de grote brug.

Voordelige Samenreisdagkaart Arriva

Met de auto

Het Dino Experience Park is met de auto eenvoudig te bereiken en beschikt over meer dan genoeg parkeergelegenheid. Het parkeertarief voor gemotoriseerde voertuigen bedraagt €6,50 per dag. Je kunt bij de slagboom met je pinpas betalen.

Het adres van het Dino Experience Park is: Sluisdijk 15, 2809 NA Gouda. Het is park gelegen ten zuidwesten van de stad. Het park is vanuit Rotterdam/Den Haag/Utrecht het eenvoudigst te bereiken via de A20.

  • Neem afrit 18 (Moordrecht) en ga de N457 op in de richting van Gouda.
  • Neem de eerste afslag op de rotonde (N207 richting Gouda).
  • Sla vóór de brug rechtsaf de Sluisdijk op (richting Moordrecht).

Je ziet het park al snel liggen aan uw rechterhand. De afrit naar het parkeerterrein bevindt zich een eindje verderop aan de rechterhand. Wees onderaan de dijk alstublieft alert op fietsers uit je dode hoek.

Dino pretpark Zuid-Holland
Dino parcours dino experience park

Parkeren

Het Dino Experience Park beschikt over voldoende parkeerplaatsen. Het parkeertarief voor gemotoriseerde voertuigen bedraagt €6,50 per dag. Je kunt bij aankomst bij de slagboom (contactloos) betalen. Touringcars parkeren gratis. We beschikken momenteel over één laadpaal om elektrische auto’s, scooters en fietsen op te laden.

Dino Nieuws

Extra activiteiten in het Dino Experience Park
16 maart 2023

Dino botten gevonden

Verrassend nieuws uit Gouda. In de bodem zijn recentelijk overblijfselen van een dinosaurus aangetroffen, gedurende de uitbreidingswerkzaamheden van een tentoonstelling. Het management van het park…

dino experience park gouda
08 mei 2023

Nieuwe Avonturen in het Dino Park!

Welkom bij het Dino Park, waar avontuur en ontdekking op je wachten! We zijn verheugd om je kennis te laten maken met onze nieuwste attracties…

dino trail dino experiene park
08 mei 2023

Plan je Feestdagen en vakanties!

Ben je op zoek naar een leuke manier om de aankomende feestdagen en zomervakantie door te brengen? Kom dan naar het Dino Experience Park en…