Openingstijden

Openingstijden

Het Dino Experience Park is dit jaar geopend tot en met 3 november 2024. De Dino’s zullen weer brullen van plezier. Jullie zijn allemaal van harte welkom om in ons park te komen leren, spelen en ontdekken!  Geopend alle weekenden, schoolvakanties en feestdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur. Voor groepen/BSO’s/scholen zijn er aangepaste openingstijden. Het park is ook exclusief te openen voor groepen vanaf ca. 50 personen.

Bekijk hier de parkagenda
Bijbaan scholier parkranger

Vakanties

Tijdens de vakanties zijn wij elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur:
Voorjaarsvakantie
17 februari t/m 25 februari 2024
Meivakantie
27 april t/m 12 mei 2024
Zomervakantie
13 juli t/m 25 augustus 2024
Herfstvakantie
26 oktober t/m 3 november 2024

Feestdagen

Op de volgende feestdagen zijn wij open van 10.00 tot 17.00:
Goede vrijdag – vrijdag 29 maart 2024
Pasen – zaterdag 30 maart, zondag 31 maart en maandag 1 april 2024
Bevrijdingsdag – zondag 5 mei 2024
Hemelvaartsdag – donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024
Pinksteren – zondag 19 en maandag 20 mei 2024

Jeepsafari dino experience park

Dinopark Nieuws

Extra activiteiten in het Dino Experience Park
16 maart 2023

Dino botten gevonden

Verrassend nieuws uit Gouda. In de bodem zijn recentelijk overblijfselen van een dinosaurus aangetroffen, gedurende de uitbreidingswerkzaamheden van een tentoonstelling. Het management van het park…

dino experience park gouda
08 mei 2023

Nieuwe Avonturen in het Dino Park!

Welkom bij het Dino Park, waar avontuur en ontdekking op je wachten! We zijn verheugd om je kennis te laten maken met onze nieuwste attracties…

dino trail dino experiene park
08 mei 2023

Plan je Feestdagen en vakanties!

Ben je op zoek naar een leuke manier om de aankomende feestdagen en zomervakantie door te brengen? Kom dan naar het Dino Experience Park en…

Kom jij het ook ervaren?

Deze mensen wisten uit de handen van de T-Rex in het Dino Experience Park te blijven en vertellen hier over hun ervaring!

“Leuk park vooral voor <10jr. Veel dino’s, paar bewegende en sommige heel groot. Met leuke speurtocht voor verschillende leeftijden. Groot speelveld met springkussens en speeltuin. Goede faciliteiten. De midgetgolfbaan zag er heel mooi uit met een mooie waterpartij, maar daar hadden we geen kaartjes voor. Het goudzoeken is heel leuk (vooral edelsteentjes).”
Floor van Haaster
★★★★★
“Leuk park. Mooi groot opgezet. Voor de kinderen genoeg te doen en te ontdekken.Speur tocht gedaan (boekje krijg je bij de entree en kan je inleveren in de shop als je het goed gedaan hebt krijg je een klein kadootje. Daarna even wat gedronken en in de speeltuin gespeeld. Dus er is genoeg te doen.”
Rohan
★★★★★
“Vandaag naar Dino Experience Park te Gouda geweest. De golfbaan is prachtig, met de 18 holes zijn we ruim 1.5 uur bezig geweest (3 personen).”
Martijn de Jong
★★★★★
“Niet gratis maar er is van alles te doen. Van golf totaan picknicken, botten opgraven en voetgolf. Daarnaast een heel veld met meerdere springkussens waar kinderen binnen zicht kunnen springen. Verder ook nog een hele leuke speeltuin. Alles in het zicht van ouders. Geweldig!”
Kenzo & Laurel Herbert
★★★★★
4,0/5,0
Google reviews