Evenementen

KOOP JOUW TICKETS!

DURF JIJ? Het Dino Experience Park is uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame activiteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Ook is de toegang tot het 18-holes Jurassic Adventure Golfpark inbegrepen in de ticketprijs. Alle bezoekers t/m 12 jaar ontvangen bij entree 3 activiteitenmunten (t.w.v. € 7,50) Hiermee kun je een bezoek brengen aan ons goudzoekersdorpje (Jurassic Mining) de Dino Riders en de Jeep Safari. Extra munten zijn verkrijgbaar bij de diverse kassa’s a € 2,50/stuk. Tot snel!

Tickets kopen

Wat is er te doen?

Het Dino Experience Park is geopend op zaterdagen en zondagen. Gelukkig houdt het daar niet op. We zijn verheugd om aan te kondigen dat het park tijdens de schoolvakanties en op feestdagen extra open is! Ben je benieuwd naar de dagen waarop we extra open zijn? Bekijk hieronder de data van vakantie- en feestdagen!

Vakanties

Voorjaarsvakantie
17 februari t/m 25 februari 2024

Meivakantie
27 april t/m 12 mei 2024

Zomervakantie
13 juli t/m 25 augustus 2024

Herfstvakantie
26 oktober t/m 3 november 2024

Bijbaan scholier parkranger
Jeepsafari dino experience park

Feestdagen

Goede vrijdag – vrijdag 29 maart 2024
Pasen – zaterdag 30 maart, zondag 31 maart en maandag    1 april 2024
Bevrijdingsdag – vrijdag 5 mei 2024
Hemelvaartsdag – donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024
Pinksteren – zondag 19 en maandag 20 mei 2024

dinorides dino experience park

Attracties

Ga op avontuurlijke ontdekkingsreis, speel minigolf tussen de gigantische dino’s en bezoek onze levensechte Indominus Rex in het PALEO LAB – als je durft! Of je nu jong of oud bent, er is genoeg te beleven in het Dino Experience Park voor iedere avonturier. Kom langs en ervaar zelf alle spanning en sensatie van onze prehistorische attracties!

Lees meer
ontdek het park dino experience gouda

Ontdek het park

Ga op avontuur en ontdek onze verschillende attracties en tentoonstellingen die je zullen meenemen naar het tijdperk van de prehistorische reuzen. Klaar om te beginnen met ontdekken? Laat je innerlijke ontdekkingsreiziger los en ga op pad om alle avontuurlijke en leerzame activiteiten te ontdekken die ons park te bieden heeft!

Lees meer
Dino Park Gouda

Plan je bezoek

Klaar om terug te reizen in de tijd en oog in oog te staan met reusachtige dinosaurussen? Plan je bezoek aan het Dino Experience Park voor een onvergetelijke dag vol avontuur en ontdekking! Bekijk onze openingstijden en ticketopties op onze website en reserveer je tickets online. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons park!

Lees meer

Ervaringen van anderen

Bekijk de reviews van bezoekers van het Dino Experience Park en ontdek wat zij van hun avontuur vonden!

“Hele leuke ervaring! Echt enorm veel Dino’s op het park met allemaal hun eigen informatie. Leuk en leerzaam voor de kinderen maar ook voor de ouders! Leuk om te zien dat het park volop in ontwikkeling is. We komen zeker nog een keer terug!”
Patrick Nagtegaal
★★★★★
“We willen jullie een groot compliment maken voor de wijze waarop jullie dit park hebben opgezet en waarop je als gast verwelkomd wordt op het park. Een hele fijne en bijzondere ervaring. Heel hartelijk dank voor de leuke ochtend die jullie ons hebben bezorgd.”
Claudia Massaro
★★★☆☆
““De kids en ik hebben het heel erg naar ons zin gehad. Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Wat betreft de holes is dit een zeer fraai opgezette midgetgolf baan. Heel erg leuk met de dinos maar vooral de stroompjes, de grot en de watervallen zijn zeer mooi.””
Paul Vos
★★★★☆
“Erg leuk voor de kinderen van peuter tot een jaar of 12!!”
Danny Snoek
★★★☆☆
““Erg leuk gedaan, personeel erg meelevend met de kinderen. Er was zelf een geheime grot. We hebben het erg leuk ervaren als opa en oma met kleinzoon.””
Leen Schakelaar
★★★★☆
“Groter dinopark dan verwacht, dino’s staan er nog mooi bij, alles netjes afgezet.Ook een aantal extra activiteiten erbij maakt het aantrekkelijk. Er zijn heel veel verschillende soorten dino’s, allemaal keurig uitgelegd met een duidelijk bord in meerdere talen.Geslaagd park!!”
Tom Stoute
★★★★☆
4,0/5,0
Google reviews
Bekijk alle reviews