Ontdek het dino experience park

Zin in avontuur?

Ben jij klaar voor een spannend avontuur tussen de dino’s? De T-Rex wacht op je dus bestel snel je tickets! Als je durft tenminste…

Ons park is momenteel alleen te bezoeken met QR-code.

Tickets boeken

Durf jij? Ontdek alles over dinosauriërs

In het dinopark ontdek je de dinosauriërs die onze aarde miljoenen jaren geleden bevolkten. Van de bekende T-Rex tot aan minder bekende dino’s zoals de Lycorhinus, wiens naam ‘Wolfsnuit’ betekent. Loop door de verschillende tijdperken, ga op de foto met je favoriet en beantwoord alle vragen in je Ranger Paspoort om jezelf een échte Dino Ranger te kunnen noemen!

Attracties in het park

Ga op avontuur als Ranger in het Dino Experience Park! Ontdek de dino’s die onze aarde miljoenen jaren geleden bewoonden, graaf zelf een dinoskelet op of speel minigolf tussen de dinosaurussen. Ben je een échte avonturier? Dan durf je misschien onze levensechte T-Rex te bezoeken in de Danger Zone. Er valt voor jong en oud genoeg te beleven in het Dino Experience Park.

Ontdek alle attracties
Dino Park Gouda
grootste-speeltuin-regio

Dino speeltuin

Lekker ravotten tussen de dino’s! Op het middenterrein is er voor de jonge avonturiers een grote speeltuin om onbezorgd samen te kunnen spelen. Er zijn speeltoestellen, zoals glijbanen, hindernisparcours, airtrampolines, een kabelbaan, schommels en nog veel meer! En terwijl de jonge bezoekers van het park zich vermaken in de grote speeltuin, kunnen de volwassenen op het aangrenzende terras genieten van een drankje. Genoeg activiteiten voor een volle dag vermaak!

Ontdek de speeltuin

Restaurants

Natuurlijk kun je in het Dino Experience Park met het hele gezin genieten van een lekkere snack, lunch en een verfrissend drankje. In Restaurantosaurus, ons take-away restaurant en in de Vinosaurus bar met panoramaterras op de eerste verdieping, vind je van alles wat; voor de carnivoren en planteneters onder ons. Verslind een broodje zoals een T-Rex dat zou hebben gedaan en kom bij van je inspanningen als Dino Ranger met een flink glas limonade.

Daarnaast is er veel aandacht voor duurzaamheid. Zo maken wij zoveel mogelijk gebruik van biologisch afbreekbare materialen, zoals kartonnen rietjes, en scheiden wij afval. We willen natuurlijk niet dat de dino’s nogmaals uitsterven!

Dino Experience Park horeca

Plattegrond

Wil je je van tevoren goed voorbereiden op je bezoek aan het Dino Experience Park? Download dan hier alvast de plattegrond! Zo kun je ook alvast bekijken waar je jezelf het beste kunt verstoppen als je achterna gezeten wordt door een Velociraptor..

Download plattegrond
Dino Experience Park Plattegrond

Kom jij het ook ervaren?

Deze mensen wisten uit de handen van de T-Rex in het Dino Experience Park te blijven en vertellen hier over hun ervaring!

““Erg leuke variant op het gewone midgetgolf. Voor de kleintjes een waar avontuur.De banen zin goed te doen en ook voor volwassenen leuk om te spelen. Goed te combineren met gold minen al stelt dit niet al te veel voor. Prima catering erbij met een mooi terras. Wij komen zeker nog een keer terug. Erg …”
Edwin van Oostenrijk
★★★★★
““Schitterend gedecoreerde baan, met diverse holes en vriendelijk personeel.””
Raymond
★★★★★
““Erg leuk gedaan, personeel erg meelevend met de kinderen. Er was zelf een geheime grot. We hebben het erg leuk ervaren als opa en oma met kleinzoon.””
Leen Schakelaar
★★★★☆
““De kids en ik hebben het heel erg naar ons zin gehad. Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Wat betreft de holes is dit een zeer fraai opgezette midgetgolf baan. Heel erg leuk met de dinos maar vooral de stroompjes, de grot en de watervallen zijn zeer mooi. Volgende keer komen we goud zoeken!””
Paul Vos
★★★★☆
Stegosaurus Dino Experience Park

Dino archief

Word net zo stoffig als een echte paleontoloog door in ons dino archief te duiken! Hier vind je alles wat je nodig hebt om binnen een mum van tijd een echte dino expert te worden. Leer meer over je favoriete dinosaurussen voor je bezoek aan het park of verdiep je in de wereld van miljoenen jaren geleden. Je vindt op deze website alle informatie die je nodig hebt voor een werkstuk of spreekbeurt over dinosaurussen.

Meer leren over dinosaurussen in het Dino Experience Park

Educatie is een belangrijk onderdeel van het Dino Experience Park. Bij bijna geen enkel ander onderwerp gaan ontdekken en iets nieuws leren zo hand in hand als bij het onderwerp dino’s.

Ontdek meer