Ontdek het dino experience park

PARK NIEUWS

Momenteel is het Park gesloten en zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Het Park wordt weer uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame aktiviteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Vanaf de voorjaarsvakantie 2023 gaan onze poorten weer open en zien we jullie graag weer tegemoet. Vanaf komend seizoen zijn alle aktiviteiten incl. het 18 holes Jurassic Golfpark inbegrepen in de Ticketprijs.

Meer info

Durf jij? Ontdek alles over dinosauriërs

In het dinopark ontdek je de dinosauriërs die onze aarde miljoenen jaren geleden bevolkten. Van de bekende T-Rex tot aan minder bekende dino’s zoals de Lycorhinus, wiens naam ‘Wolfsnuit’ betekent. Loop door de verschillende tijdperken, ga op de foto met je favoriet en beantwoord alle vragen in je Ranger Paspoort om jezelf een échte Dino Ranger te kunnen noemen!

Attracties in het Dino park

Ga op avontuur als Ranger in het Dino Experience Park! Ontdek de dino’s die onze aarde miljoenen jaren geleden bewoonden, graaf zelf een dinoskelet op of speel minigolf tussen de dinosaurussen. Ben je een échte avonturier? Dan durf je misschien onze levensechte T-Rex te bezoeken in de Danger Zone. Er valt voor jong en oud genoeg te beleven in het Dino Experience Park.

Ontdek alle attracties
Dino Park Gouda

Jurassic Golf

Minigolf spelen wordt pas echt een avontuur wanneer je het tussen levensechte dinosaurussen doet. Op onze professionele 18-holes adventure golfbaan kan het. De glow in the dark-grot en een trekvlot maken het tot een belevenis voor jonge en oude dino fans. Reserveer jullie plekje voor Jurassic Golf!

Jurassic Golf is een activiteit waarvoor je een apart ticket dan voor het dinopark nodig hebt.

 

Tickets Jurassic Golf
Dino Speeltuin

Dino speeltuin

Lekker ravotten tussen de dino’s! Op het middenterrein is er voor de jonge avonturiers een grote speeltuin om onbezorgd samen te kunnen spelen. Er zijn speeltoestellen, zoals glijbanen, hindernisparcours, airtrampolines, een kabelbaan, schommels en nog veel meer! En terwijl de jonge bezoekers van het park zich vermaken in de grote speeltuin, kunnen de volwassenen op het aangrenzende terras genieten van een drankje. Genoeg activiteiten voor een lekker veel vermaak! De speeltuin is toekangelijk met een ticket voor het dinopark of Jurassic Golf.

Ontdek de speeltuin
grootste-speeltuin-regio
Dino Experience Park horeca

Restaurants

Natuurlijk kun je in het Dino Experience Park met het hele gezin genieten van een lekkere snack, lunch en een verfrissend drankje. In Restaurantosaurus, ons take-away restaurant en in de Vinosaurus bar met panoramaterras op de eerste verdieping, vind je van alles wat; voor de carnivoren en planteneters onder ons. Verslind een broodje zoals een T-Rex dat zou hebben gedaan en kom bij van je inspanningen als Dino Ranger met een flink glas limonade.

Daarnaast is er veel aandacht voor duurzaamheid. Zo maken wij zoveel mogelijk gebruik van biologisch afbreekbare materialen, zoals kartonnen rietjes, en scheiden wij afval. We willen natuurlijk niet dat de dino’s nogmaals uitsterven!

Plattegrond

Wil je je van tevoren goed voorbereiden op je bezoek aan het Dino Experience Park? Download dan hier alvast de plattegrond! Zo kun je ook alvast bekijken waar je jezelf het beste kunt verstoppen als je achterna gezeten wordt door een Velociraptor..

Download plattegrond
Dino Experience Park Plattegrond

Kom jij het ook ervaren?

Deze mensen wisten uit de handen van de T-Rex in het Dino Experience Park te blijven en vertellen hier over hun ervaring!

“Super leuk en leerzaam park!”
Maike v.d. Jagt
★★★★☆
“Leuk park. Mooi groot opgezet. Voor de kinderen genoeg te doen en te ontdekken.Speur tocht gedaan (boekje krijg je bij de entree en kan je inleveren in de shop als je het goed gedaan hebt krijg je een klein kadootje. Daarna even wat gedronken en in de speeltuin gespeeld. Dus er is genoeg te doen.”
Rohan
★★★★★
“Wat een ontzettend leuk park bij Gouda. Met al die Dino’s zo prachtig verspreid en op ware grootte !Je kunt er ook goud zoeken, naar de Dinobios, wat eten in het restaurant en midget-golf spelen tussen de Dino’s.”
Yoke Rietbroek-Nijssen
★★★☆☆
“Leuk park vooral voor <10jr. Veel dino’s, paar bewegende en sommige heel groot. Met leuke speurtocht voor verschillende leeftijden. Groot speelveld met springkussens en speeltuin. Goede faciliteiten. De midgetgolfbaan zag er heel mooi uit met een mooie waterpartij, maar daar hadden we geen kaartjes voor. Het goudzoeken is heel leuk (vooral edelsteentjes).”
Floor van Haaster
★★★★★
Stegosaurus Dino Experience Park

Dino archief

Word net zo stoffig als een echte paleontoloog door in ons dino archief te duiken! Hier vind je alles wat je nodig hebt om binnen een mum van tijd een echte dino expert te worden. Leer meer over je favoriete dinosaurussen voor je bezoek aan het park of verdiep je in de wereld van miljoenen jaren geleden. Je vindt op deze website alle informatie die je nodig hebt voor een werkstuk of spreekbeurt over dinosaurussen.

Meer leren over dinosaurussen in het Dino Experience Park

Educatie is een belangrijk onderdeel van het Dino Experience Park. Bij bijna geen enkel ander onderwerp gaan ontdekken en iets nieuws leren zo hand in hand als bij het onderwerp dino’s.

Ontdek meer