Ontdek het dino experience park

KOOP JOUW TICKETS!

DURF JIJ? Het Dino Experience Park is uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame activiteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Ook zijn alle activiteiten incl. het 18 holes Jurassic Golfpark inbegrepen in de Ticketprijs. Tot snel!

Tickets kopen

sss

dd

ddd

ddd

Kom jij het ook ervaren?

Deze mensen wisten uit de handen van de T-Rex in het Dino Experience Park te blijven en vertellen hier over hun ervaring!

“Super leuk en leerzaam park!”
Maike v.d. Jagt
★★★★☆
“Leuk park. Mooi groot opgezet. Voor de kinderen genoeg te doen en te ontdekken.Speur tocht gedaan (boekje krijg je bij de entree en kan je inleveren in de shop als je het goed gedaan hebt krijg je een klein kadootje. Daarna even wat gedronken en in de speeltuin gespeeld. Dus er is genoeg te doen.”
Rohan
★★★★★
“Wat een ontzettend leuk park bij Gouda. Met al die Dino’s zo prachtig verspreid en op ware grootte !Je kunt er ook goud zoeken, naar de Dinobios, wat eten in het restaurant en midget-golf spelen tussen de Dino’s.”
Yoke Rietbroek-Nijssen
★★★☆☆
“Leuk park vooral voor <10jr. Veel dino’s, paar bewegende en sommige heel groot. Met leuke speurtocht voor verschillende leeftijden. Groot speelveld met springkussens en speeltuin. Goede faciliteiten. De midgetgolfbaan zag er heel mooi uit met een mooie waterpartij, maar daar hadden we geen kaartjes voor. Het goudzoeken is heel leuk (vooral edelsteentjes).”
Floor van Haaster
★★★★★
/5,0
Google reviews