Dé speeltuin met een goed verhaal

Dino Experience Park

Dé speeltuin met een goed verhaal

Spelen neemt een belangrijke rol in de persoonlijkheidsontwikkeling van een kind. Het heeft invloed op de ontwikkeling op het intellectuele vlak, het sociale vlak, het motorische vlak en ook het emotionele vlak. Het kind leert door nadenken over dingen, leert vooruitdenken en plannen. Dino Experience Park biedt meer dan voldoende ruimte en activiteiten voor het spelen en ontwikkelen tussen de DINO’s; dat is extra spannend!

Spelend leren

Het Dino Experience Park is niet alleen een plek waar kinderen kunnen spelen en plezier hebben, maar het is ook een omgeving waar ze zich kunnen ontwikkelen. Door middel van de verschillende activiteiten en uitdagingen die we aanbieden, stimuleren we de persoonlijkheidsontwikkeling van kinderen op diverse manieren. Ga bijvoorbeeld op avontuur langs het Dino Parcours en ga de uitdaging aan tijdens de Dino Speurtocht!

Dino parcours dino experience park
Evenwichtsparcours dino experience park

Avontuurlijk spelen

Kinderen worden uitgedaagd om hun creativiteit te gebruiken bij het ontdekken van de dino’s en het opgraven van de skeletten. De attracties in ons park zijn zo ontworpen dat kinderen ook hun motorische vaardigheden kunnen ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan de attracties: Dino Speeltuin, Jump Zone en Jurassic Gym. Hierbij leren kinderen ook om risico’s in te schatten en zichzelf uit te dagen, wat goed is voor hun emotionele ontwikkeling.

Spelend ontdekken

Naast het spelend leren en avontuurlijk ontdekken, vinden wij spelend ontdekken ook belangrijk voor kinderen. Zo ontdekken zij in ons park hoe dino’s worden bestudeerd in het PALEO LAB en tijdens het Jurassic Mining ontdekken de kinderen hoe er vroeger werd gezocht naar goud.

Jurassic mining Dino Experience Park