PALEO LAB | Spelend ontdekken

Het spannendste laboratorium van Nederland

PALEO lab

Stap in een wereld vol mysterie en avontuur, waar de dinobotten de sleutels vormen tot een lang vervlogen tijdperk. In een verborgen hoek van het PALEO LAB wachten onontdekte geheimen en onopgeloste puzzels op dappere jonge ontdekkingsreizigers zoals jij!

Terwijl de wetenschap zich ontvouwt voor je ogen, voel je de adrenaline door je aderen stromen. Een wereld van avontuur ligt binnen handbereik, wachtend om ontdekt te worden.

Goed om te weten

Alleen voor de allermoedigsten
Onderzoekers niet storen
De babydino’s niet voeren

Meer leuks

Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid, want het PALEO LAB is zorgvuldig ontworpen om jou en andere bezoekers te beschermen. Je vindt het lab bij nummertje 2 op de kaart.

Dus, als je op zoek bent naar een spannend avontuur en de ultieme uitdaging, ga dan naar het PALEO LAB en ontmoet onze Indominus Rex. Durf jij het aan?

14
Paleo Lab dino experience park

PALEO LAB

Spelend ontdekken
Meer informatie

Download de plattegrond

Wil je je van tevoren goed voorbereiden op je bezoek aan het Dino Experience Park? Download dan alvast de plattegrond! Zo kun je ook alvast bekijken waar je jezelf het beste kunt verstoppen als je achterna gezeten wordt door een Velociraptor..

Download

Beleef meer in het dino EXPERIENCE park

Vacature Allround Teamleider
Spelend leren

Dino Parcours

Jeepsafari dino experience park
Avontuurlijk spelen

Dino Jeepsafari

Avontuurlijk spelen

Waterfietsen