PALEO LAB | Spelend ontdekken

Het spannendste laboratorium van Nederland

KOOP JOUW TICKETS!

DURF JIJ? Het Dino Experience Park is uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame activiteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Ook is de toegang tot het 18-holes Jurassic Adventure Golfpark inbegrepen in de ticketprijs. Alle bezoekers t/m 12 jaar ontvangen bij entree 3 activiteitenmunten (t.w.v. € 7,50) Hiermee kun je een bezoek brengen aan ons goudzoekersdorpje (Jurassic Mining) de Dino Riders en de Jeep Safari. Extra munten zijn verkrijgbaar bij de diverse kassa’s a € 2,50/stuk. Tot snel!

Tickets kopen

PALEO lab

Stap in een wereld vol mysterie en avontuur, waar de dinobotten de sleutels vormen tot een lang vervlogen tijdperk. In een verborgen hoek van het PALEO LAB wachten onontdekte geheimen en onopgeloste puzzels op dappere jonge ontdekkingsreizigers zoals jij!

Terwijl de wetenschap zich ontvouwt voor je ogen, voel je de adrenaline door je aderen stromen. Een wereld van avontuur ligt binnen handbereik, wachtend om ontdekt te worden.

Goed om te weten

Alleen voor de allermoedigsten
Onderzoekers niet storen
De babydino’s niet voeren

Meer leuks

Wil jij graag weten hoe echte ontdekkers onderzoek doen naar dinobotten? Je vindt het lab bij nummertje 2 op de kaart.

Ga na jouw bezoek bij het PALEO Lab zelf op zoek naar echte dinobotten bij de Dino Uitgraafplaats of onderzoek dinobotten bij de Dino Touchwall!

tickets bestellen
14
Paleo Lab dino experience park

PALEO LAB

Spelend ontdekken
Meer informatie

Download de plattegrond

Wil je je van tevoren goed voorbereiden op je bezoek aan het Dino Experience Park? Download dan alvast de plattegrond! Zo kun je ook alvast bekijken waar je jezelf het beste kunt verstoppen als je achterna gezeten wordt door een Velociraptor..

Download

Beleef meer in het dino EXPERIENCE park

Vacature Allround Teamleider
Spelend leren

Dino Parcours

Jeepsafari dino experience park
Avontuurlijk spelen

Dino Jeepsafari

Avontuurlijk spelen

Waterfietsen