Waterfietsen | Avontuurlijk spelen

Drijf mee door de prehistorie!

KOOP JOUW TICKETS!

DURF JIJ? Het Dino Experience Park is uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame activiteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Ook is de toegang tot het 18-holes Jurassic Adventure Golfpark inbegrepen in de ticketprijs. Alle bezoekers t/m 12 jaar ontvangen bij entree 3 activiteitenmunten (t.w.v. € 7,50) Hiermee kun je een bezoek brengen aan ons goudzoekersdorpje (Jurassic Mining) de Dino Riders en de Jeep Safari. Extra munten zijn verkrijgbaar bij de diverse kassa’s a € 2,50/stuk. Tot snel!

Tickets kopen

Waterfietsen

Kom en ontdek het Dino Experience Park op een unieke en ontspannen manier! Stap aan boord van onze waterfietsen en peddel door onze prachtige wateren over de ringvaart langs de prehistorische wereld. Geniet van het kalme water en voel de wind in je haren terwijl je langs de verschillende dinosaurussen glijdt.

Maar pas op, want je weet maar nooit welke dinosaurussen je onderweg tegenkomt! Misschien zie je wel een brullende T-Rex aan de waterkant, of een zwemmende Mosasaurus die zijn grote bek opent om zijn volgende hap te nemen.

Goed om te weten

Niet bang voor de water dino’s
Geschikt voor beginners
Onder begeleiding van een volwassene

Meer leuks

En het beste van alles? Onze waterfietsen zijn geschikt voor het hele gezin! Ga de uitdaging aan en race tegen elkaar in een spannende wedstrijd! Je vind de waterfietsen bij nummer 6 op de kaart.

Dus waar wacht je nog op? Huur een waterfiets bij het Dino Experience Park en beleef een avontuur dat je niet snel zal vergeten!

tickets bestellen
14

Waterfietsen

Avontuurlijk spelen
Meer informatie

Download de plattegrond

Wil je je van tevoren goed voorbereiden op je bezoek aan het Dino Experience Park? Download dan alvast de plattegrond! Zo kun je ook alvast bekijken waar je jezelf het beste kunt verstoppen als je achterna gezeten wordt door een Velociraptor.

Download

Beleef meer in het dino EXPERIENCE park

Dino speeltuin
Avontuurlijk spelen

Dino Speeltuin

Dino Experience park gouda
Avontuurlijk spelen

Jurassic Gym

Paleo Lab dino experience park
Spelend ontdekken

PALEO LAB