Jurassic Gym | Avontuurlijk spelen

Word een dino-atleet in de jurassic gym

Jurassic Gym

De dinosaurussen in ons park zijn vele miljoenen jaren oud. Het is daarom belangrijk dat ze hun gewrichten soepel houden. Een beetje ochtendgymnastiek kan dus geen kwaad! Doe jij mee aan Jurassic Gym? Spring zo hoog als een Velociraptor en sprint zo snel als een Ornithomimus! Kan jij het winnen? Ontdek welke dinosaurus het beste bij jouw atletiekscores past: of je nu een snelle en behendige Velociraptor bent of een sterke en imposante T-Rex, wij hebben de perfecte training voor je!

Goed om te weten

Top conditie vereist
Geschikt voor beginners
Vergeet je sportschoenen niet

Meer leuks

Na afloop van Jurassic Gym kunnen deelnemers hun scores vergelijken met die van verschillende dinosaurussen. Zo kom je erachter bij welke dinosaurus jouw atletiekscores het dichtst in de buurt komen en kan je jezelf een echte Dino-Atleet noemen. Deze attractie kan je vinden bij nummer 13 op de kaart!

14
Dino Experience park gouda

Jurassic Gym

Avontuurlijk spelen
Meer informatie

Download de plattegrond

Wil je je van tevoren goed voorbereiden op je bezoek aan het Dino Experience Park? Download dan alvast de plattegrond! Zo kun je ook alvast bekijken waar je jezelf het beste kunt verstoppen als je achterna gezeten wordt door een Velociraptor..

Download

Beleef meer in het dino EXPERIENCE park

Avontuurlijk spelen

Waterfietsen

Jurassic mining Dino Experience Park
Spelend ontdekken

Jurassic mining

Dino speurtocht Dino Experience Park
Spelend leren

Dino Speurtocht