Dino Speurtocht | Spelend leren

Ga op een avontuurlijke ontdekkingsreis door de tijd

KOOP JOUW TICKETS!

DURF JIJ? Het Dino Experience Park is uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame activiteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Ook is de toegang tot het 18-holes Jurassic Adventure Golfpark inbegrepen in de ticketprijs. Alle bezoekers t/m 12 jaar ontvangen bij entree 3 activiteitenmunten (t.w.v. € 7,50) Hiermee kun je een bezoek brengen aan ons goudzoekersdorpje (Jurassic Mining) de Dino Riders en de Jeep Safari. Extra munten zijn verkrijgbaar bij de diverse kassa’s a € 2,50/stuk. Tot snel!

Tickets kopen

Dino speurtocht

Trek je avonturiersschoenen aan en ga op zoek naar de prehistorische reuzen die op jouw wachten! Ga op een avontuurlijke ontdekkingsreis door de tijd en leer alles over het leven van deze prehistorische reuzen! Beantwoord jij alle vragen goed? Dan staat je een leuke verrassing te wachten!

Naast het ontdekken van de verschillende dino’s, zijn er ook leuke speelplekken langs de route. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Dino Splash, waar je je onder het toeziend oog van de Plesiosauriër heerlijk uit kunt leven met water en zand? Maar pas op! Laat je niet afleiden door al dat spelen, want er zijn nog genoeg gigantische dinosaurussen die op jouw ontdekking wachten.

Goed om te weten

De dino’s niet voeren
Onder begeleiding van een volwassene
Haal je kaart op bij plek nummer 1 (zie plattegrond)

Meer leuks

Als je moe bent van het verkennen van de Dino Trail en alle speelplekken, zijn er genoeg plekken om even uit te rusten en te ontspannen. Langs het pad zijn er verschillende picknicktafels waar je kunt genieten van een hapje en drankje, terwijl je uitkijkt op de groene omgeving en de indrukwekkende dinosaurussen.

Dus waar wacht je nog op? Pak je kaart, zet je speurneus op en ga op zoek naar de meest fascinerende dino’s die je ooit hebt gezien!

tickets bestellen
14
Dino speurtocht Dino Experience Park

Dino Speurtocht

Spelend leren
Meer informatie

Download de plattegrond

Wil je je van tevoren goed voorbereiden op je bezoek aan het Dino Experience Park? Download dan alvast de plattegrond! Zo kun je ook alvast bekijken waar je jezelf het beste kunt verstoppen als je achterna gezeten wordt door een Velociraptor..

Download

Beleef meer in het dino EXPERIENCE park

Jurassic Golf Dino Experience Park
Avontuurlijk spelen

Jurassic Golf

Dino speeltuin
Avontuurlijk spelen

Dino Speeltuin

Dino speurtocht Dino Experience Park
Spelend leren

Dino Speurtocht