Dino Speeltuin | Buitenattractie

De grootste buitenspeeltuin van Zuid-Holland

KOOP JOUW TICKETS!

DURF JIJ? Het Dino Experience Park is uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame activiteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Ook is de toegang tot het 18-holes Jurassic Adventure Golfpark inbegrepen in de ticketprijs. Alle bezoekers t/m 12 jaar ontvangen bij entree 3 activiteitenmunten (t.w.v. € 7,50) Hiermee kun je een bezoek brengen aan ons goudzoekersdorpje (Jurassic Mining) de Dino Riders en de Jeep Safari. Extra munten zijn verkrijgbaar bij de diverse kassa’s a € 2,50/stuk. Tot snel!

Tickets kopen

Dino speeltuin

Betreed de Dino Speeltuin, waar kinderen hun ontwikkeling naar nieuwe hoogten kunnen brengen!

Hier kunnen kinderen hun motorische vaardigheden ontwikkelen, hun zelfvertrouwen vergroten en nieuwe vrienden maken terwijl ze zich onderdompelen in een wereld vol verbeelding en spel. Elk bezoek aan de Dino Speeltuin is een kans om te groeien, te leren en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Goed om te weten

Geen hoogtevrees
Goed kunnen samenwerken
Top conditie vereist

Meer leuks

Dus waar wacht je nog op? Kom naar het Dino Experience Park en ontdek de grootste buitenspeeltuin van Zuid-Holland. Deze attractie is te vinden bij nummer 10 op de kaart.

Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke dag vol speelplezier of juist meer wilt leren over de fascinerende wereld van de dinosaurussen, het Dino Experience Park heeft voor ieder wat wils!

tickets bestellen
14
Dino speeltuin

Dino Speeltuin

Buitenattractie
Meer informatie

Download de plattegrond

Wil je je van tevoren goed voorbereiden op je bezoek aan het Dino Experience Park? Download dan alvast de plattegrond! Zo kun je ook alvast bekijken waar je jezelf het beste kunt verstoppen als je achterna gezeten wordt door een Velociraptor..

Download

Beleef meer in het dino EXPERIENCE park

Dino speurtocht Dino Experience Park
Spelend leren

Dino Speurtocht

Dino Experience park gouda
Buitenattractie

Jurassic Gym

Jumpzone dino experience park
Buitenattractie

Jump Zone