Jump Zone | Avontuurlijk spelen

Vlieg als een Velociraptor in de Jump Zone

KOOP JOUW TICKETS!

DURF JIJ? Het Dino Experience Park is uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame activiteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Ook is de toegang tot het 18-holes Jurassic Adventure Golfpark inbegrepen in de ticketprijs. Alle bezoekers t/m 12 jaar ontvangen bij entree 3 activiteitenmunten (t.w.v. € 7,50) Hiermee kun je een bezoek brengen aan ons goudzoekersdorpje (Jurassic Mining) de Dino Riders en de Jeep Safari. Extra munten zijn verkrijgbaar bij de diverse kassa’s a € 2,50/stuk. Tot snel!

Tickets kopen

Jump Zone

In de Jump Zone kun je je helemaal uitleven op onze fantastische springkussens en supergave air trampoline. Voel de adrenaline stromen terwijl je jezelf laat stuiteren en springen!

Wist je dat de Velociraptor, één van de meest bekende en gevreesde dinosaurussen, in staat was om tot wel 3 meter hoog te springen? Dat is indrukwekkend! Maar wie weet, met genoeg oefening en doorzettingsvermogen, kun jij dat record wel verbreken.

Stel je voor dat je op de rug van een Velociraptor zit, terwijl je door de lucht vliegt en onverschrokken over hindernissen springt. Dat zou een onvergetelijke ervaring zijn! Hoewel we geen echte Velociraptors hebben, biedt onze Jump Zone de volgende beste ervaring om te voelen hoe het is om op zo’n krachtig wezen te rijden.

Goed om te weten

Voor echte springliefhebbers
Vergeet je springschoenen niet
Top conditie vereist

Meer leuks

Dus waar wacht je nog op? Kom naar onze Jump Zone en ontdek hoe hoog je kunt springen. En wie weet, misschien heb je wel het in je om het record van de Velociraptor te breken! Je vindt de Jump Zone op nummer 9 op de kaart.

Laat je fantasie de vrije loop en ervaar de sensatie van het vliegen en springen zoals een echte dinosaurus. Het wordt een avontuur dat je nooit zult vergeten!

tickets bestellen
14
Jumpzone dino experience park

Jump Zone

Avontuurlijk spelen
Meer informatie

Download de plattegrond

Wil je je van tevoren goed voorbereiden op je bezoek aan het Dino Experience Park? Download dan alvast de plattegrond! Zo kun je ook alvast bekijken waar je jezelf het beste kunt verstoppen als je achterna gezeten wordt door een Velociraptor..

Download

Beleef meer in het dino EXPERIENCE park

Vacature Allround Teamleider
Spelend leren

Dino Parcours

Paleo Lab dino experience park
Spelend ontdekken

PALEO LAB

Jeepsafari dino experience park
Avontuurlijk spelen

Dino Jeepsafari