Dino Parcours | Spelend leren

Maak een avontuurlijke reis en leer over dinosaurussen

KOOP JOUW TICKETS!

DURF JIJ? Het Dino Experience Park is uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame activiteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Ook is de toegang tot het 18-holes Jurassic Adventure Golfpark inbegrepen in de ticketprijs. Alle bezoekers t/m 12 jaar ontvangen bij entree 3 activiteitenmunten (t.w.v. € 7,50) Hiermee kun je een bezoek brengen aan ons goudzoekersdorpje (Jurassic Mining) de Dino Riders en de Jeep Safari. Extra munten zijn verkrijgbaar bij de diverse kassa’s a € 2,50/stuk. Tot snel!

Tickets kopen

Dino Parcours

Meer dan 70 levensgrote dinosaurussen wachten op je. Ontdek en leer terwijl je het Dino Parcours doorloopt! Laat je verwonderen terwijl je een avontuurlijke reis maakt door het park en oog in oog komt te staan met indrukwekkende dinosaurussen.

Vergeet niet je camera mee te nemen, want je wilt deze geweldige ervaring vastleggen! Durf jij het hele parcours af te leggen? Alleen de dapperste rangers durven deze uitdaging aan te gaan. Laat je fantasie de vrije loop en beleef een onvergetelijk avontuur terwijl je spelenderwijs leert over deze fantastische wezens.

Goed om te weten

Voer de dino’s niet
Blijf achter het hek
Voor de echte avonturiers

Meer leuks

Dus waar wacht je nog op? Kom naar het Dino Experience Park en ontdek de grootste buitenspeeltuin van Zuid-Holland. Deze attractie is te vinden bij nummer 15 op de kaart.

Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke dag vol speelplezier of juist meer wilt leren over de fascinerende wereld van de dinosaurussen, het Dino Experience Park heeft voor ieder wat wils!

tickets bestellen
14
Vacature Allround Teamleider

Dino Parcours

Spelend leren
Meer informatie
Matterhorn Klimrots dino experience park

Matterhorn Klimrots

Avontuurlijk spelen
Meer informatie

Download de plattegrond

Wil je je van tevoren goed voorbereiden op je bezoek aan het Dino Experience Park? Download dan alvast de plattegrond! Zo kun je ook alvast bekijken waar je jezelf het beste kunt verstoppen als je achterna gezeten wordt door een Velociraptor..

Download

Beleef meer in het dino EXPERIENCE park

Jurassic Golf Dino Experience Park
Avontuurlijk spelen

Jurassic Golf

Jeepsafari dino experience park
Avontuurlijk spelen

Dino Jeepsafari

Avontuurlijk spelen

Waterfietsen