Matterhorn Klimrots | Avontuurlijk spelen

Klim op de hoogste rots van Zuid-Holland

KOOP JOUW TICKETS!

DURF JIJ? Het Dino Experience Park is uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame activiteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Ook is de toegang tot het 18-holes Jurassic Adventure Golfpark inbegrepen in de ticketprijs. Alle bezoekers t/m 12 jaar ontvangen bij entree 3 activiteitenmunten (t.w.v. € 7,50) Hiermee kun je een bezoek brengen aan ons goudzoekersdorpje (Jurassic Mining) de Dino Riders en de Jeep Safari. Extra munten zijn verkrijgbaar bij de diverse kassa’s a € 2,50/stuk. Tot snel!

Tickets kopen

Matterhorn Klimrots

Klaar om je grenzen te verleggen? Beklim de indrukwekkende Matterhorn Klimrots en test je klimvaardigheden. Deze uitdagende klimwand biedt de mogelijkheid om naar nieuwe hoogten te stijgen, terwijl je geniet van een panoramisch uitzicht op het park. Wees moedig en overwin de obstakels op weg naar de top. Een ware uitdaging voor avonturiers van alle leeftijden!

Goed om te weten

Vergeet je klimschoenen niet
Top conditie vereist
Geschikt voor beginnende klimmers

Meer leuks

Laat eens zien hoe hoog jij kan klimmen op de Matterhorn Klimrots! Je vindt deze attractie op nummer 15 op de kaart. Kom je snel langs?

tickets bestellen
14
Vacature Allround Teamleider

Dino Parcours

Spelend leren
Meer informatie
Matterhorn Klimrots dino experience park

Matterhorn Klimrots

Avontuurlijk spelen
Meer informatie

Download de plattegrond

Wil je je van tevoren goed voorbereiden op je bezoek aan het Dino Experience Park? Download dan alvast de plattegrond! Zo kun je ook alvast bekijken waar je jezelf het beste kunt verstoppen als je achterna gezeten wordt door een Velociraptor..

Download

Beleef meer in het dino EXPERIENCE park

Dino speeltuin
Avontuurlijk spelen

Dino Speeltuin

Avontuurlijk spelen

Waterfietsen

Dino Experience park gouda
Avontuurlijk spelen

Jurassic Gym