Oersterk teamuitje

Collega’s & relaties

Een leuke dag beleven in de Dino Experience park

Ben je op zoek naar een leuke en unieke manier om jouw werknemers en hun families samen te brengen voor een dag vol plezier en avontuur? Breng jouw team naar het Dino Experience Park en ervaar een dag vol Jurassic Golfen en leuke activiteiten voor de hele familie!

Onze Jurassic Golfbaan biedt de perfecte activiteit voor mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Of je nu een fanatieke golfer bent of gewoon op zoek bent naar een leuke dag met familie en vrienden, onze baan zal je zeker verrassen en vermaken.

Maar onze Jurassic Golfbaan is slechts een van de vele attracties en activiteiten die we te bieden hebben. We hebben ook Dino Jeep Safari, waterfietsen en vele speeltoestellen voor kinderen van alle leeftijden. Er is voor iedereen iets te doen in ons park.

Perfecte bedrijfsuitje

Op zoek naar een geweldige manier om iets te vieren met je personeel? Bij ons ben je aan het juiste adres! Niet alleen kunnen we de wijn regelen voor jullie speciale gelegenheid, maar we kunnen ook zorgen voor een heerlijke maaltijd.

En dat is nog niet alles! In onze Winebar hebben we zelfs een aparte ruimte waar jullie kunnen genieten. Maar wacht, er is meer! Grote bedrijven kunnen zelfs het hele park afhuren voor een onvergetelijke ervaring.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar ons toe en beleef een avontuurlijke en feestelijke dag die je personeel nooit zal vergeten!

Winebar dino experience park

Tot de puntjes verzorgd

Het Dino Experience Park is de perfecte locatie voor een familiedag omdat we ervoor zorgen dat iedereen zich vermaakt en zich veilig voelt. We hebben toiletten en faciliteiten voor babyverzorging. Ons vriendelijke personeel zal ervoor zorgen dat jij en jouw familie een onvergetelijke dag beleven.

Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog jouw bedrijfsuitje en organiseer een fantastische familiedag in het Dino Experience Park. Ervaar de spanning van Jurassic Golf, ontdek de prehistorische wereld en geniet van een dag vol plezier en avontuur met jouw collega’s en hun families!

Aanvraag indien

Ben je enthousiast geworden voor een avontuurlijk bedrijfsuitje in het Dino Experience Park, of wil je nog meer informatie? Neem contact op via onderstaand contactformulier!

Contactformulier

Adresgegevens

Dino Experience Park
Sluisdijk 15
2809 NA
Gouda
E: info@dinoexperiencepark.nl

Combineren met dagje Gouda

Na afloop van je dag in ons park, kun je gemakkelijk naar het prachtige Gouda gaan om te genieten van de historische bezienswaardigheden, winkels en restaurants.

Bij een bezoek aan Gouda mogen kaas en siroopwafels natuurlijk niet ontbreken. Een bezoek aan de kaasmarkt of een van de siroopwafelbakkers is een leuk uitje voor jong en oud. Maar Gouda heeft nog veel meer te bieden.

Meer informatie over Gouda
Stroopwafel Gouda

Ervaringen van anderen

Bekijk de reviews van bezoekers van het Dino Experience Park en ontdek wat zij van hun avontuur vonden!

“Hele leuke ervaring! Echt enorm veel Dino’s op het park met allemaal hun eigen informatie. Leuk en leerzaam voor de kinderen maar ook voor de ouders! Leuk om te zien dat het park volop in ontwikkeling is. We komen zeker nog een keer terug!”
Patrick Nagtegaal
★★★★★
“We willen jullie een groot compliment maken voor de wijze waarop jullie dit park hebben opgezet en waarop je als gast verwelkomd wordt op het park. Een hele fijne en bijzondere ervaring. Heel hartelijk dank voor de leuke ochtend die jullie ons hebben bezorgd.”
Claudia Massaro
★★★☆☆
““De kids en ik hebben het heel erg naar ons zin gehad. Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Wat betreft de holes is dit een zeer fraai opgezette midgetgolf baan. Heel erg leuk met de dinos maar vooral de stroompjes, de grot en de watervallen zijn zeer mooi.””
Paul Vos
★★★★☆
“Erg leuk voor de kinderen van peuter tot een jaar of 12!!”
Danny Snoek
★★★☆☆
““Erg leuk gedaan, personeel erg meelevend met de kinderen. Er was zelf een geheime grot. We hebben het erg leuk ervaren als opa en oma met kleinzoon.””
Leen Schakelaar
★★★★☆
“Groter dinopark dan verwacht, dino’s staan er nog mooi bij, alles netjes afgezet.Ook een aantal extra activiteiten erbij maakt het aantrekkelijk. Er zijn heel veel verschillende soorten dino’s, allemaal keurig uitgelegd met een duidelijk bord in meerdere talen.Geslaagd park!!”
Tom Stoute
★★★★☆
4,0/5,0
Google reviews
Bekijk alle reviews