Toegangsprijzen

Tickets 2024

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om het Dino Experience Park te bezoeken. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je gezin, we hebben verschillende toegangsprijzen en tickets beschikbaar die bij jouw behoeften passen.

jurassic mining dino experience park

Tickets

Kinderen t/m 3 jaar: gratis entree op vertoon van geldig legitimatiebewijs (ticket verplicht). Kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen:

  • €17,50 p.p. voor online tickets
  • €20,50 p.p. voor tickets aan de kassa
Tickets kopen
waterfietsen dino experience park

Waterfietsen

Het Dino Experience Park vanaf het water beleven? Huur een waterfiets voor 4 personen en maak een mooie tocht over de ringvaart langs het park. De waterfiets kun je alvast reserveren samen met je tickets en kost €15,- voor 1,5 uur (voor 4 personen).

Tickets kopen
speeltuin dino experience park

Plan je bezoek

Klaar om terug te reizen in de tijd en oog in oog te staan met reusachtige dinosaurussen? Plan je bezoek aan het Dino Experience Park voor een onvergetelijke dag vol avontuur en ontdekking! Jong of oud, er is genoeg te beleven.

Lees meer

Ticketinformatie

Bij het Dino Experience Park betaal je eenmalig entree (incl. 3 activiteitenmunten) waarna je door heel het park de attracties kan ontdekken, zoals:

(* 1 activiteitenmunt)

(** 1,5 uur waterfietsen € 15,-)

Tickets
Kinder pretpark Dino Experience

Ervaringen van anderen

Bekijk de reviews van bezoekers van het Dino Experience Park en ontdek wat zij van hun avontuur vonden!

“Hele leuke ervaring! Echt enorm veel Dino’s op het park met allemaal hun eigen informatie. Leuk en leerzaam voor de kinderen maar ook voor de ouders! Leuk om te zien dat het park volop in ontwikkeling is. We komen zeker nog een keer terug!”
Patrick Nagtegaal
★★★★★
“We willen jullie een groot compliment maken voor de wijze waarop jullie dit park hebben opgezet en waarop je als gast verwelkomd wordt op het park. Een hele fijne en bijzondere ervaring. Heel hartelijk dank voor de leuke ochtend die jullie ons hebben bezorgd.”
Claudia Massaro
★★★☆☆
““De kids en ik hebben het heel erg naar ons zin gehad. Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Wat betreft de holes is dit een zeer fraai opgezette midgetgolf baan. Heel erg leuk met de dinos maar vooral de stroompjes, de grot en de watervallen zijn zeer mooi.””
Paul Vos
★★★★☆
“Erg leuk voor de kinderen van peuter tot een jaar of 12!!”
Danny Snoek
★★★☆☆
““Erg leuk gedaan, personeel erg meelevend met de kinderen. Er was zelf een geheime grot. We hebben het erg leuk ervaren als opa en oma met kleinzoon.””
Leen Schakelaar
★★★★☆
“Groter dinopark dan verwacht, dino’s staan er nog mooi bij, alles netjes afgezet.Ook een aantal extra activiteiten erbij maakt het aantrekkelijk. Er zijn heel veel verschillende soorten dino’s, allemaal keurig uitgelegd met een duidelijk bord in meerdere talen.Geslaagd park!!”
Tom Stoute
★★★★☆
4,0/5,0
Google reviews
Bekijk alle reviews