Jurassic mining | Spelend ontdekken

Ontdek het avontuur in ons Goudzoekersdorp

KOOP JOUW TICKETS!

DURF JIJ? Het Dino Experience Park is uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame activiteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Ook is de toegang tot het 18-holes Jurassic Adventure Golfpark inbegrepen in de ticketprijs. Alle bezoekers t/m 12 jaar ontvangen bij entree 3 activiteitenmunten (t.w.v. € 7,50) Hiermee kun je een bezoek brengen aan ons goudzoekersdorpje (Jurassic Mining) de Dino Riders en de Jeep Safari. Extra munten zijn verkrijgbaar bij de diverse kassa’s a € 2,50/stuk. Tot snel!

Tickets kopen

Jurassic mining

Altijd al gedroomd van het vinden van goud en edelstenen als een echte goudzoeker? Dan is het Jurassic Mining Goudzoekersdorp de perfecte plek voor jou! Hier kun je op zoek gaan naar goud, net zoals de mensen vroeger deden. Bij aankomst krijg je je eigen zakje en goudpan, waarna je meteen aan de slag kunt gaan met het zoeken naar schatten. Of je nu een ervaren goudzoeker bent of net begint, onze experts staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de mooiste edelstenen en het kostbaarste goud.

Het allerleukste is dat je de schatten die je vindt mee naar huis mag nemen! Misschien vind je wel een hele mooie edelsteen die je aan je verzameling kunt toevoegen, of een stukje goud dat je aan je vrienden en familie kunt laten zien. Wat je ook vindt, het is een avontuur om nooit te vergeten!

Goed om te weten

Mogelijkheid tot vieze handen
Geschikt voor beginners
1 activiteitenmunt
Kijk uit voor de dino’s!

Meer leuks

Wees gewaarschuwd – in het Jurassic Mining Goudzoekersdorp zijn de dino’s nooit ver weg! Zorg ervoor dat je goed oplet en je schatten veilig bewaart, anders kan het zomaar zijn dat een grijpgrage dinosaurus ermee vandoor gaat!

Dus, ben jij klaar voor een spannende ontdekkingstocht? Je vind deze attractie bij nummertje 12 op de kaart. Kom naar het Jurassic Mining Goudzoekersdorp en ontdek hoe het is om goud te zoeken in een wereld vol dinosaurussen!

tickets bestellen
14
Jurassic mining Dino Experience Park

Jurassic mining

Spelend ontdekken
Meer informatie

Download de plattegrond

Wil je je van tevoren goed voorbereiden op je bezoek aan het Dino Experience Park? Download dan alvast de plattegrond! Zo kun je ook alvast bekijken waar je jezelf het beste kunt verstoppen als je achterna gezeten wordt door een Velociraptor..

Download

Beleef meer in het dino EXPERIENCE park

Dino speeltuin
Avontuurlijk spelen

Dino Speeltuin

Dino speurtocht Dino Experience Park
Spelend leren

Dino Speurtocht

Dino Experience park gouda
Avontuurlijk spelen

Jurassic Gym