Dino Jeepsafari | Avontuurlijk spelen

Overwin alle hindernissen in de Jeep Safari

KOOP JOUW TICKETS!

DURF JIJ? Het Dino Experience Park is uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame activiteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Ook zijn alle activiteiten incl. het 18 holes Jurassic Golfpark inbegrepen in de Ticketprijs. Tot snel!

Tickets kopen

dino jeep safari

Ben jij klaar om een echte Dino Ranger te worden en te laten zien dat jij de beste stuurman of -vrouw bent? Stap in de Dino Jeep Safari en test je vaardigheden in een avontuurlijke en uitdagende rit!

Tijdens de Dino Jeep Safari kom je allerlei spannende hindernissen tegen, zoals boomstammen, enge dino’s en lastige bochten. Maar jij bent de stoere ranger die alles aankan! Laat je stuurmanskunsten zien en zorg ervoor dat jouw passagiers veilig langs alle gevaren geleid worden. Wees alert, want je weet nooit welke dino’s er op de loer liggen!

Goed om te weten

Geschikt voor beginners
Vanaf 1,20m
Vanaf 4 jaar

Meer leuks

Je vindt de attractie op nummer 4 op de kaart. Dus waar wacht je nog op? Kruip achter het stuur van de Dino Jeep Safari en laat zien dat jij de beste ranger bent!

tickets bestellen
14
Jeepsafari dino experience park

Dino Jeepsafari

Avontuurlijk spelen
Meer informatie

Download de plattegrond

Wil je je van tevoren goed voorbereiden op je bezoek aan het Dino Experience Park? Download dan alvast de plattegrond! Zo kun je ook alvast bekijken waar je jezelf het beste kunt verstoppen als je achterna gezeten wordt door een Velociraptor..

Download

Beleef meer in het dino EXPERIENCE park

Vacature Allround Teamleider
Spelend leren

Dino Parcours

Dino speeltuin
Avontuurlijk spelen

Dino Speeltuin

dinorides dino experience park
Avontuurlijk spelen

Dino Rides