Dino Jeepsafari | Buitenattractie

Dino Jeep Safari

KOOP JOUW TICKETS!

DURF JIJ? Het Dino Experience Park is uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame activiteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Ook is de toegang tot het 18-holes Jurassic Adventure Golfpark inbegrepen in de ticketprijs. Alle bezoekers t/m 12 jaar ontvangen bij entree 3 activiteitenmunten (t.w.v. € 7,50) Hiermee kun je een bezoek brengen aan ons goudzoekersdorpje (Jurassic Mining) de Dino Riders en de Jeep Safari. Extra munten zijn verkrijgbaar bij de diverse kassa’s a € 2,50/stuk. Tot snel!

Tickets kopen

Dino Jeep Safari

Ben jij klaar om een echte Dino Ranger te worden en te laten zien dat jij de beste stuurman of -vrouw bent? Stap in de Dino Jeep Safari en test je vaardigheden in een avontuurlijke en uitdagende rit! Klim aan boord van je stoere jeep, een wagen die geschikt is voor zelfs de meest gedurfde ranger. Pak het stuur vast, voel de motor dreunen als een slapende vulkaan en bereid je voor op een reis door een oer-landschap vol spanning.

Overwin alle hindernissen in de Jeep Safari

Dit is geen ontspannen ritje door een varenbos! Tijdens de Dino Jeep Safari kom je allerlei spannende hindernissen tegen, zoals boomstammen, enge dino’s en lastige bochten. Kronkelige paden slingeren door dichte jungle en stellen je rijvaardigheid op de proef. Een logge Brachiosaurus die je pad blokkeert, een troep Velociraptors die met hun kaken op slechts enkele centimeters afstand klikken! Wees alert, want je weet nooit welke dino’s er op de loer liggen! Maar jij bent de stoere ranger die alles aankan! Laat je stuurmanskunsten zien en zorg ervoor dat jouw passagiers veilig langs alle gevaren geleid worden.

De Dino Jeep Safari wacht op je!

Beantwoord jij de roep van avontuur? Onthoud, kleine dino rangers, er is maar één manier om erachter te komen of jij de ultieme stuurman bent: doe je gordel om, brul luid en verover het prehistorische pad van de Dino Jeep Safari!

Goed om te weten

Geschikt voor beginners
Vanaf 1,20m
Vanaf 4 t/m 8 jaar ; 1 activiteitenmunt

Meer leuks

Je vindt de attractie op nummer 4 op de kaart. Dus waar wacht je nog op? Kruip achter het stuur van de Dino Jeep Safari en laat zien dat jij de beste ranger bent!

tickets bestellen
14
Jeepsafari dino experience park

Dino Jeepsafari

Buitenattractie
Meer informatie

Download de plattegrond

Wil je je van tevoren goed voorbereiden op je bezoek aan het Dino Experience Park? Download dan alvast de plattegrond! Zo kun je ook alvast bekijken waar je jezelf het beste kunt verstoppen als je achterna gezeten wordt door een Velociraptor..

Download

Beleef meer in het dino EXPERIENCE park

Vacature Allround Teamleider
Spelend leren

Dino Parcours

Dino speeltuin
Buitenattractie

Dino Speeltuin

dinorides dino experience park
Binnen attractie

Dino Rides