Dino Uitgraafplaats | Spelend ontdekken

Ontdek echte dino botten!

KOOP JOUW TICKETS!

DURF JIJ? Het Dino Experience Park is uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame activiteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Ook is de toegang tot het 18-holes Jurassic Adventure Golfpark inbegrepen in de ticketprijs. Alle bezoekers t/m 12 jaar ontvangen bij entree 3 activiteitenmunten (t.w.v. € 7,50) Hiermee kun je een bezoek brengen aan ons goudzoekersdorpje (Jurassic Mining) de Dino Riders en de Jeep Safari. Extra munten zijn verkrijgbaar bij de diverse kassa’s a € 2,50/stuk. Tot snel!

Tickets kopen

Dino Uitgraafplaats

Ontdek de spannende wereld van archeologie op onze Dino Uitgraafplaats! Word een echte paleontoloog terwijl je dino botten uitgraaft en een spectaculaire ontdekking doet. Ga op avontuur en voel de opwinding van het vinden van verborgen schatten uit het verleden. Laat je innerlijke ontdekkingsreiziger vrij en beleef een unieke en leerzame ervaring op onze Dino Uitgraafplaats. Hier kun je leren over de geschiedenis van de dinosaurussen en zelf deel uitmaken van de wetenschap!

Goed om te weten

Voor de echte avonturiers
Niet bang voor dino botten
Mogelijkheid tot vieze handen

Meer leuks

Durf jij het aan om echte dino botten op te graven? De Dino Uitgraafplaats is te vinden op nummer 14 op de kaart. Kom je snel langs?

tickets bestellen
14
Dino uitgraafplaats dino experience park

Dino Uitgraafplaats

Spelend ontdekken
Meer informatie

Download de plattegrond

Wil je je van tevoren goed voorbereiden op je bezoek aan het Dino Experience Park? Download dan alvast de plattegrond! Zo kun je ook alvast bekijken waar je jezelf het beste kunt verstoppen als je achterna gezeten wordt door een Velociraptor.

Download

Beleef meer in het dino EXPERIENCE park

Dino speeltuin
Avontuurlijk spelen

Dino Speeltuin

Avontuurlijk spelen

Waterfietsen

Dino Experience park gouda
Avontuurlijk spelen

Jurassic Gym