Jurassic Golf | Avontuurlijk spelen

De leukste adventure golfbaan van Nederland

KOOP JOUW TICKETS!

DURF JIJ? Het Dino Experience Park is uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame activiteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Ook is de toegang tot het 18-holes Jurassic Adventure Golfpark inbegrepen in de ticketprijs. Alle bezoekers t/m 12 jaar ontvangen bij entree 3 activiteitenmunten (t.w.v. € 7,50) Hiermee kun je een bezoek brengen aan ons goudzoekersdorpje (Jurassic Mining) de Dino Riders en de Jeep Safari. Extra munten zijn verkrijgbaar bij de diverse kassa’s a € 2,50/stuk. Tot snel!

Tickets kopen

Jurassic Golf

Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur tijdens Jurassic Golf! Deze unieke minigolfbaan bevindt zich midden in het territorium van onze dino’s, dus hou je ogen open voor verrassingen. Misschien staat de T-rex ineens voor je neus of hijgt zijn broertje in je nek! Maar maak je geen zorgen, want tijdens het spelen van Jurassic Golf word je onderdeel van het dinotijdperk. Je omgeving bestaat uit ongerepte natuur en indrukwekkende rotspartijen die je omringen.

Maar dat is niet alles! Tijdens het spelen van deze 18 holes baan, ga je op avontuur door een grot, paradeer je langs een grote waterval en vaar je met een vlot naar de overkant. En natuurlijk probeer je al deze hindernissen te overwinnen met zo min mogelijk slagen. Jurassic Golf is geschikt voor alle leeftijden, dus het is het perfecte uitje voor het hele gezin! De kleinste telg van de groep heeft net zo veel plezier als opa of oma.

Goed om te weten

Minimale lengte 1,32
Top conditie vereist
Niet bang voor dino’s

Meer leuks

Dus of je nu jong of oud bent, met een gezin, je geliefde, vrienden of collega’s op pad gaat, minigolf is áltijd leuk. En helemaal op deze bijzondere golfbaan in het dinopark. Onze befaamde Jurassic Golf-baan is namelijk de grootste adventure golfbaan van Nederland! Je kan de golfbaan vinden bij nummer 7 op de kaart. Met een kritisch dino-oog op je gericht en indrukwekkende rotspartijen om je heen weet je zeker: je gaat een waar avontuur tegemoet!

Tickets bestellen
14
Jurassic Golf Dino Experience Park

Jurassic Golf

Avontuurlijk spelen
Meer informatie

Download de plattegrond

Wil je je van tevoren goed voorbereiden op je bezoek aan het Dino Experience Park? Download dan alvast de plattegrond! Zo kun je ook alvast bekijken waar je jezelf het beste kunt verstoppen als je achterna gezeten wordt door een Velociraptor..

Download

Beleef meer in het dino EXPERIENCE park

Jurassic Golf Dino Experience Park
Avontuurlijk spelen

Jurassic Golf

Dino speeltuin
Avontuurlijk spelen

Dino Speeltuin

Jeepsafari dino experience park
Avontuurlijk spelen

Dino Jeepsafari