Dino botten gevonden

GOUDA –Verrassend nieuws uit Gouda. In de bodem zijn recentelijk overblijfselen van een dinosaurus aangetroffen, gedurende de uitbreidingswerkzaamheden van een tentoonstelling. Het management van het park waar de botten zijn gevonden heeft onverwijld deskundigen ingeschakeld om de vondst te onderzoeken.

De groep van paleontologen en archeologen vermoeden dat de gevonden botresten afkomstig zijn van een Tyrannosaurus rex. Momenteel werkt een team van paleontologen, archeologen en wetenschappers samen om de vondst te bestuderen en te onderzoeken. De gedane expertise zal dienen ter uitbreiding van waardevolle educatieve inhoud bij tentoonstellingen.

Een werkelijk unieke samenloop van omstandigheden, dat de overblijfselen juist in de bodem van het Dino Experience Park zijn gevonden. Het park is opgetogen met de ontdekking en van plan om een speciale tentoonstelling te organiseren, om bezoekers de gelegenheid te bieden deze bijzondere ontdekking van nabij te bewonderen.

Maar, houd je vast, dit alles maakt deel uit van een epische 1 april grap! Hoewel deze ontdekking fictief is, heeft het park besloten de speciale attractie te creëren. Stap in de wereld van een echte Paleontoloog en ervaar zelf het avontuur van het uitschraven van dino botten op de gloednieuwe attractie genaamd “Uitschraafplaats”. Een unieke en spannende ervaring die garant staat voor plezier en verwondering!

Dus, kom langs bij het Dino Experience Park en laat je meeslepen in de fantasie van deze 1 april grap, terwijl je geniet van alle andere geweldige attracties dat ons park te bieden heeft. Het belooft een onvergetelijk avontuur te worden voor alle dino-liefhebbers en avonturiers!

 

Extra activiteiten in het Dino Experience Park