Nieuwe Avonturen in het Dino Park!

Welkom bij het Dino Park, waar avontuur en ontdekking op je wachten! We zijn verheugd om je kennis te laten maken met onze nieuwste attracties die garant staan voor spannende en educatieve ervaringen. Van het opgraven van dino botten tot dwalen door een uniek doolhof en het beklimmen van een indrukwekkende Matterhorn Klimrots, er is voor elk wat wils. Laten we een kijkje nemen naar de nieuwe attracties die je absoluut niet mag missen!

1. Dino Uitgraafplaats

Ben je altijd al gefascineerd geweest door paleontologie? Dan is de Dino Uitgraafplaats de perfecte attractie voor jou! Trek je handschoenen aan, pak je gereedschap en ga op zoek naar verborgen dino botten in een speciaal ontworpen opgravingsplek. Graaf voorzichtig en ontdek de overblijfselen van prehistorische wezens. Het is een interactieve ervaring die je laat kennismaken met de wereld van een echte archeoloog.

Zie Dino Uitgraafplaats
Dino uitgraafplaats dino experience park

2. Dino Maze

Speciaal ontworpen voor kinderen is het Dino Maze een waar avontuur op zich! Betreed het doolhof en navigeer door de kronkelende paden terwijl je op zoek gaat naar de uitgang. Maar pas op voor de verrassingen die je onderweg tegenkomt. Ontrafel de geheimen van het doolhof en beleef een spannend avontuur.

Zie Dino Maze

3. Matterhorn Klimrots

Klaar om je grenzen te verleggen? Beklim de indrukwekkende Matterhorn Klimrots  en test je klimvaardigheden. Deze uitdagende klimwand biedt de mogelijkheid om naar nieuwe hoogten te stijgen, terwijl je geniet van een panoramisch uitzicht op het park. Wees moedig en overwin de obstakels op weg naar de top. Een ware uitdaging voor avonturiers van alle leeftijden!

Zie Matterhorn Klimrots
Matterhorn Klimrots dino experience park
Touch wall dino experience park

4. Touch walls

Stap binnen in de wereld van de dinosaurussen met Touch walls, een unieke attractie die je letterlijk laat voelen hoe het was om een dinosaurusbot aan te raken. Verken de muur vol met replica’s van dino botten en ervaar zelf de textuur en kracht van deze prehistorische wezens. Leer spelenderwijs over verschillende soorten dinosaurussen en krijg een tastbaar inzicht in hun evolutie.

Zie Touch walls

Dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van de dinosaurussen en creëer onvergetelijke herinneringen terwijl je geniet van de opwindende attracties in het Dino Park. Ontdek de geheimen van de Dino Uitgraafplaats, vind je weg door het betoverende Dino Maze, bereik nieuwe hoogten op de Dino Klimrots en voel de geschiedenis tot leven komen met Touchwalls. Mis deze unieke avonturen niet en beleef een dag vol plezier en ontdekking in het Dino Park!her