Dino Touch Wall | Spelend ontdekken

Ervaar de textuur en kracht van dinosaurussen

KOOP JOUW TICKETS!

DURF JIJ? Het Dino Experience Park is uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame activiteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Ook is de toegang tot het 18-holes Jurassic Adventure Golfpark inbegrepen in de ticketprijs. Alle bezoekers t/m 12 jaar ontvangen bij entree 3 activiteitenmunten (t.w.v. € 7,50) Hiermee kun je een bezoek brengen aan ons goudzoekersdorpje (Jurassic Mining) de Dino Riders en de Jeep Safari. Extra munten zijn verkrijgbaar bij de diverse kassa’s a € 2,50/stuk. Tot snel!

Tickets kopen

Dino Touch wall

Stap binnen in de wereld van de dinosaurussen met de Touch Wall, een unieke attractie die je letterlijk laat voelen hoe het was om een dinosaurusbot aan te raken. Verken de muur vol met replica’s van dino botten en ervaar zelf de textuur en kracht van deze prehistorische wezens. Leer spelenderwijs over verschillende soorten dinosaurussen en krijg een tastbaar inzicht in hun evolutie. De Touch Wall is de perfecte plek om te leren en te ontdekken terwijl je je zintuigen gebruikt om de geschiedenis tot leven te brengen!

Goed om te weten

Geschikt voor dino liefhebbers
Niet bang voor dino botten
Niet van echt te onderscheiden

Meer leuks

Ben jij klaar voor de Dino Touchwall? Je vind deze attractie bij nummertje 5 op de kaart. Kom naar het Dino Touchwall en voel echte dino botten!

tickets bestellen
14
Touch wall dino experience park

Dino Touch Wall

Spelend ontdekken
Meer informatie

Download de plattegrond

Wil je je van tevoren goed voorbereiden op je bezoek aan het Dino Experience Park? Download dan alvast de plattegrond! Zo kun je ook alvast bekijken waar je jezelf het beste kunt verstoppen als je achterna gezeten wordt door een Velociraptor..

Download

Beleef meer in het dino EXPERIENCE park

Dino speeltuin
Avontuurlijk spelen

Dino Speeltuin

Dino speurtocht Dino Experience Park
Spelend leren

Dino Speurtocht

Jurassic mining Dino Experience Park
Spelend ontdekken

Jurassic mining