Dino Maze | Avontuurlijk spelen

Avontuurlijk doolhof voor kinderen

KOOP JOUW TICKETS!

DURF JIJ? Het Dino Experience Park is uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame activiteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Ook is de toegang tot het 18-holes Jurassic Adventure Golfpark inbegrepen in de ticketprijs. Alle bezoekers t/m 12 jaar ontvangen bij entree 3 activiteitenmunten (t.w.v. € 7,50) Hiermee kun je een bezoek brengen aan ons goudzoekersdorpje (Jurassic Mining) de Dino Riders en de Jeep Safari. Extra munten zijn verkrijgbaar bij de diverse kassa’s a € 2,50/stuk. Tot snel!

Tickets kopen

Dino Maze

Het Dino Maze is speciaal ontworpen voor de meest avontuurlijke kinderen! Stap binnen in dit spannende doolhof en navigeer door de kronkelende paden op zoek naar de uitgang. Maar wees voorbereid, want je zult onderweg verrassingen tegenkomen die je uitdagen. Ontdek de geheimen van het doolhof en beleef een avontuur vol spanning en plezier.

Goed om te weten

Vergeet je wandelschoenen niet
Voor de echte avonturiers
Geschikt voor beginners

Meer leuks

Wil jij degene zijn die de uitgang vindt in de Dino Maze? Kom dan naar deze attractie op nummer 11 op de kaart.

tickets bestellen
14

Dino Maze

Avontuurlijk spelen
Meer informatie

Download de plattegrond

Wil je je van tevoren goed voorbereiden op je bezoek aan het Dino Experience Park? Download dan alvast de plattegrond! Zo kun je ook alvast bekijken waar je jezelf het beste kunt verstoppen als je achterna gezeten wordt door een Velociraptor..

Download

Beleef meer in het dino EXPERIENCE park

Vacature Allround Teamleider
Spelend leren

Dino Parcours

Touch wall dino experience park
Spelend ontdekken

Dino Touch Wall

Dino uitgraafplaats dino experience park
Spelend ontdekken

Dino Uitgraafplaats