Adventure golf met dinosaurussen

ZOMERVAKANTIE 2024

Beste Dinofans, Vanaf 13 juli weer de hele zomervakantie dagelijks geopend. Je kunt dus weer iedere dag oog in oog staan met meer dan 70 Dino’s! Kom spelen, leren en ontdekken en beleef een fantastisch avontuur!

Bekijk onze attracties

Dino Adventure Golf

Minigolf is op een normale baan al een behoorlijk lastig spelletje, maar met de extra spanning van de dino’s op onze adventure golf baan wordt het een nog grotere uitdaging! Sla jij een hole-in-one met een T-Rex als publiek? Kom snel een keer langs om op de 18 prachtige holes van onze adventure golf baan in dinosaurusthema je talent te laten zien. Kun jij winnen van je vrienden?

Het Dino Experience Park

Ons park bestaat niet alleen uit de de Jurassic Adventure golf baan, maar heeft nog veel meer te bieden! Op de Dino Trail kun jij jouw dinosauruskennis testen en misschien zelfs wel een echte Ranger worden. Lukt het jou om alle vragen in je Dino Ranger Paspoort goed te beantwoorden? Beproef in ons park je geluk als goudzoeker of graaf dinobotten op als een echte onderzoeker. In de Jurassic Gym en in de Jump Zone kun je bekijken of je sneller kunt rennen of hoger kunt springen dan je favoriete dino’s. Als je even wilt uitrusten kun je in de Dino bioscoop leerzame en spannende documentaires en films kijken. Er is in ons park ook naast adventure golf meer dan genoeg te doen!

Plan je bezoek
dino adventure golf

Jurassic Adventure Golf en meer

Ons park biedt meer dan genoeg activiteiten voor een volle dag vermaak. Combineer daarom een bezoek aan onze dinosaurus minigolfbaan in Gouda met een bezoek aan de rest van ons park. Dit maakt ons park bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld kinderfeestjes, schoolreisjes of BSO uitstapjes. Aan de volwassenen is ook gedacht: in ons restaurant en op het terras is het goed vertoeven en wie weet is het aan het einde van de nog een leerzaam uitstapje ook! Zien we je snel in het park?


Bestel je tickets