Leuk dat we je binnenkort zien!

Beste Dinoliefhebber,

Leuk dat jullie binnenkort een bezoek brengen aan het Dino Experience Park! Hierbij nog even wat informatie vooraf, zodat je goed voorbereid bent.

 

Dino pretpark Zuid-Holland
Dagje uit in Zuid-Holland

Tijden op je tickets

De tijd die op je tickets voor Dino Experience Park vermeld staat, is een vanaf-tijd. Vanaf dit tijdstip ben je van harte welkom in het Dino Experience Park. Je tijdslot heeft geen eindtijd, maar houd er rekening mee dat het park sluit om 17:00 uur.

Op je ticket voor Jurassic Golf staat een starttijd, mis deze niet!
Mis je per ongeluk toch je starttijd? Dan komt je tijdslot voor Jurassic Golf te vervallen. Het golfen is namelijk op basis van beschikbaarheid. In een rustige periode is dat geen probleem, maar het kan voorkomen dat je misschien even moet wachten. Maar op drukke dagen kunnen we geen nieuw tijdslot garanderen.

Daarnaast is het mogelijk dat er bij de scankassa een wachttijd kan zijn, dus kom op tijd voor je starttijd voor Jurassic Golf. Vooral tussen 10:00 en 10:30, 11:30 en 12:00 en tussen 13:00 en 13:30 is het vaak wat drukker.

 

Tickets & parkeren

Het is niet nodig om je tickets te printen, we kunnen ze gewoon scannen vanaf je telefoon.

Parkeren kan gewoon bij het park. Dit kost €6,50 en kan bij de slagboom (contactloos) betaald worden met je bankpas.

Nog meer te doen

In het park zijn een aantal extra activiteiten te doen zoals Jurassic Mining, Dino Rides en Dino Knutselen, Voor deze activiteiten heb je activiteitenmuntjes nodig. Deze kun je online alvast kopen of ter plaatse aanschaffen bij de kassa. Waterfietsen en kano’s kun je bij aankomst bij de kassa bijboeken.

 

Activiteitenmunten kopen

Nog even dit…

De paden in het park zijn onverhard, dus heeft het geregend? Dan is het slim om hiermee rekening te houden bij het kiezen van je schoenen. Ondanks dat je op moet passen voor loslopende dinosaurussen houden wij het samen veilig; denken jullie aan de 1,5 meter afstand? Vooral bij de entree kan het druk worden!

Veel plezier bij Dino Experience Park!

Met beestachtige groet,
De Park Rangers

Bereid je voor op je avontuur

Wil jij helemaal goed voorbereid zijn op je avontuur in het Dino Experience Park? Download dan de parkplattegrond via het formulier hieronder!