Dagje uit in Zuid-Holland

Tickets voor het Dino Experience Park

Bestel of reserveer nu makkelijk en snel online je tickets voor een avontuurlijk dagje uit naar het Dino Experience Park. Onze T-Rex wacht op jullie, RRRRAW!

Tickets

Leuk dagje uit

Durf jij oog in oog te staan met meer dan 70 dino’s die na 100 miljoen jaar weer tot leven gekomen zijn? Er valt van alles te beleven in het Dino Experience Park, dus het is uitermate geschikt voor een leuk dagje uit in Zuid-Holland. In ons park staat bovendien naast spanning en beleving ook educatie centraal. Spelenderwijs en aan de hand van levensechte modellen kunnen jong en oud hun kennis over dinosaurussen en het verre verleden van onze planeet bijspijkeren. Zo is dit dagje weg in Zuid-Holland naast leuk ook nog eens behoorlijk leerzaam.

Begin je onderzoek
Dagje uit in Zuid-Holland

Word een Dino Ranger

De Dino Trail is een avontuurlijke route binnen ons park die je langs de indrukwekkendste, grootste en gevaarlijkste dino’s van ons park zal voeren. Overal langs de Dino Trail vind je nuttige informatie, die je kunt gebruiken om alle vragen in je Rangerpaspoort correct te beantwoorden. Vind jij alle goede antwoorden? Dan ben jij aan het eind van je dagje uit in het dinopark een echte Dino Ranger. In ons park kun je ook leren hoe dinowetenschappers te werk gaan. Heel voorzichtig kun je dino-eieren onderzoeken en dinosaurusbotten opgraven.

Goed gevuld dagje uit

Als dagje uit in Zuid-Holland heeft het Dino Experience Park nog meer te bieden. Word een goudzoeker in ons avonturendorp, vergelijk je sportieve prestaties met die van de dino’s in de Dino Gym of kom even tot rust in de Dino Bios. Als je wilt kun je ook een rondje minigolfen bij onze prachtige Jurassic Golf!

Ons park ligt in Gouda en is uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Je kunt je tickets alvast online reserveren, zodat je zeker weet dat je snel het park binnen kunt. Wanneer mogen we jou verwelkomen?


Bestel je tickets