dino keuzemenu

Wat kost een dagje weg?

Als je een dagje weg gaat is het altijd fijn om te weten hoeveel dat ongeveer gaat kosten. Welke keuzes heb ik binnen het budget voor een dagje weg? Een relevante vraag waarmee we je graag helpen!

We zetten alle mogelijkheden bij Dino Experience Park voor je op een rijtje zodat je zelf kunt bepalen wat je wel en niet wilt.

 

Tickets

Het belangrijkste is de ticket. Daarmee begint jullie avontuur bij Dino Experience Park. Deze kost € 17,50 voor Dino Experience Park en Jurassic Golf inclusief alle activiteiten behalve de waterfiets.

Wist je dat…
… tickets online goedkoper zijn dan aan de kassa?
… kinderen t/m 3 jaar gratis naar binnen mogen?
… alle activiteiten behalve de huur van een waterfiets inbegrepen zijn in de ticketprijs.
… bij Dino Experience je nog heel veel leuke dingen kunt doen zoals een speurtocht, Jurassic Gym, klimmen en klauteren op de Ranger Jeeps en spelen met water en zand bij Dino Splash?
… bij Jurassic Golf wel even zoet bent op de 18 holes adventure golfbaan met oa een grot, waterval, vlot en levensgevaarlijke dino’s?

Tickets boeken
herfstvakantie-tickets-bestellen

Parkeren

Kom je met de auto? Dan parkeer je je auto heel makkelijk voor de deur op ons eigen parkeerterrein. Een parkeerticket kost 6,50 en deze betaal je direct bij binnenkomst bij de slagboom.

Spaar je deze parkeerkosten liever uit? Dat kan! Parkeer dan je auto in de buurt. Een klein stukje lopen, maar dat scheelt dan wel in de kosten.

Kom je uit de buurt? Neem dan de fiets. Deze stal je namelijk helemaal gratis voor de deur!

rittenkaart-kopen

Eten & drinken

Van alle activiteiten krijg je natuurlijk honger en dorst. In ons take-away restaurant kun je terecht voor een hapje en een drankje. Hoeveel trek je hebt weten we natuurlijk niet, maar we zetten wat mogelijkheden op een rijtje:

  • T-rex menu: friet, snack, drinken en een verrassing in een dino menubox – 7,50
  • Friet of snack – 2,75
  • Belegd broodje – 5,50
  • Panini – 4,75
  • Hot Dog – 3,50
  • Smoothie – 2,75
  • Frisdrank – 2,50
  • Koffie – 2,50
  • Koffie/thee + appeltaart – 4,50

Dit is nog maar een kleine greep uit de menukaart. Maar dan kun je van de meest gekozen items alvast zien wat het kost.

Neem je liever je eigen picknick mee? Dat kan! Hiervoor hebben we in het park van Dino Experience diverse picknicktafels staan. Op de terrassen, in het restaurant en in de speeltuin is het niet mogelijk je eigen picknick te gebruiken.

Zelf kiezen

dino trail dino experience park

Met het bovenstaande overzicht kun je dus precies zien wat een dagje weg bij Dino Experience Park gaat kosten. Waarbij je zelf kunt bepalen wat je wel en niet wilt binnen het budget dat jij beschikbaar hebt voor een dagje weg.

Jurassic Golf Dino Experience Park