Dino pretpark Zuid-Holland

KOOP JOUW TICKETS!

DURF JIJ? Het Dino Experience Park is uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame activiteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Ook zijn alle activiteiten incl. het 18 holes Jurassic Golfpark inbegrepen in de Ticketprijs. Tot snel!

Tickets kopen

Pretpark Zuid-Holland in dinothema

Durf jij oog in oog te staan met meer dan 70 dino’s die na 100 miljoen jaar weer tot leven gekomen zijn? Er valt van alles te beleven in dit leuke pretpark in Zuid-Holland. Op de Dino Trail leer je van alles over je favoriete dinosoorten en kun je door de vragen in je Rangerpaspoort goed te beantwoorden een echte Dino Ranger worden. In ons park is er natuurlijk nog veel meer te beleven. Graaf zelf een dinoskelet uit, verwonder je in de Dino Bioscoop, stel je vragen aan onze Dino Rangers of laat de Indominus Rex tot leven komen in de Danger Zone als je durft! Ben je overal geweest en heb je alles gezien? Dan loop jij dit pretpark in Zuid-Holland uit als echte dino-expert.

Plan je bezoek
Dino pretpark Zuid-Holland

Dinosaurus pretpark Zuid-Holland

Hou jij wel van een beetje spanning? In ons dinopretpark kun jij op avontuur gaan tussen de levensechte dinosaurussen. Zelfs als je al heel veel over dino’s weet, leer je hier absoluut nieuwe dingen. In ons park zijn namelijk wel zeventig verschillende soorten aanwezig! Durf jij het aan? Als je alle vragen in de speurtocht goed beantwoordt, staat er je zelfs nog een hele leuke verrassing te wachten! Je zult dan wel goed je best moeten doen, en alle gaten en hoeken van het dinopark moeten doorzoeken. Vind jij zelfs de geheime grot? Na een dagje in ons dinopark ben jij een echte dino-expert! Op onze website kun je alvast een beetje vooronderzoek doen.

Plan je bezoek aan ons park

Een bezoekje aan het Dino Experience Park staat garant aan een dag vol plezier en verwondering voor jong en oud. Je kunt je bezoek aan het Dino Experience Park ook combineren met een rondje op onze Jurassic Golf minigolfbaan, waardoor je bezoek nog een extra dimensie krijgt. In ons restaurant kun je na je bezoek even tot rust komen en napraten over alles wat je hebt gezien en geleerd.

Ons park ligt in Gouda en is uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Je kunt je tickets alvast online reserveren, zodat je zeker weet dat je snel het park binnen kunt. Wanneer mogen we jou verwelkomen?


Bestel je tickets