Dino Speeltuin

Winterslaap

Onze dino’s zijn helaas wat eerder begonnen aan hun winterslaap en daarom is het park nu gesloten. Had je al tickets voor de kerstvakantie? Dan ontvang je snel een persoonlijk bericht via e-mail.

Avonturieren tussen de Dino’s

Wist je dat de Tyrannosaurus één van de meest lenige dinosauriërs was? In de speeltuin van Dino Experience Park kun je zelf laten zien of je de Tyrannosaurus van jouw tijd bent. Op het middenterrein is er voor de jonge avonturiers een grote speeltuin inclusief Jump Zone en mini footgolf parcours om onbezorgd samen te kunnen spelen. Je vindt er speeltoestellen zoals glijbanen, hindernisparcours, verschillende soorten schommels – zoals een familieschommel, een wipwap, springkussens, een grote airtrampoline en nog veel meer! Dit maakt Dino Experience Park naast een plek om te leren, ook een plek om lekker te spelen. En terwijl de jonge bezoekers van het park lekker ravotten in de grote speeltuin, kunnen de volwassenen op het aangrenzende terras genieten van een drankje.

Jump zone en kabelbaan

Naast de verschillende speeltoestellen op het middenterrein, wordt ook de populaire Jump Zone vol luchtkussens uitgebreid met een grote airtrampoline. Dat betekent nog meer springvermaak! Bovendien is er op het middenterrein ook een 50 meter lange kabelbaan! Durf jij langs de dino’s te slingeren?

Bestel je tickets
jump-zone

Speeltoestellen langs de Dino Trail

Ook tijdens de speurtocht over de Dino Trail vind je leuke plekken om even lekker te spelen. Wat dacht je van de Dino Splash waar je je onder het toeziend oog van de Plesiosauriër heerlijk uit kunt leven met water en zand? Uitrusten doe je aan een van de picknicktafels in de buurt om daarna de tocht langs de dino’s te vervolgen.

 

Bestel je tickets

Grootste speeltuin in de regio

Met de grote speeltuin, de Jump Zone en het mini footgolf parcours op het middenterrein van het park is Dino Experience Park een van de grootste speelparadijzen in de regio. Zo kun je tussen het oplossen van de speurtocht door even pauze nemen en spelen. Hiermee biedt het park uitgebreide speelgelegenheden voor gezinnen om na een bezoekje aan de dino’s of een potje Jurassic Golf in het weekend of op woensdagmiddagen te komen spelen. Een echte aanwinst voor de regio!

grootste-speeltuin-regio-gouda

Dino speeltuin en meer

dino experience park Gouda

Ons park biedt meer dan genoeg activiteiten voor een volle dag vermaak. De speelgelegenheden door het hele park maakt het nog geschikter om met het gezin in het weekend of op woensdagmiddag even langs te komen om lekker te ravotten en te leren over de wereld van de dinosauriërs. Zien we je snel in het park?

Bestel je tickets Dino Speeltuin

Kom jij het ook ervaren?

Deze mensen wisten uit de handen van de T-Rex in het Dino Experience Park te blijven en vertellen hier over hun ervaring!

“We willen jullie een groot compliment maken voor de wijze waarop jullie dit park hebben opgezet en waarop je als gast verwelkomd wordt op het park. Een hele fijne en bijzondere ervaring. Heel hartelijk dank voor de leuke ochtend die jullie ons hebben bezorgd.”
Claudia Massaro
★★★☆☆
“Hele leuke ervaring! Echt enorm veel Dino’s op het park met allemaal hun eigen informatie. Leuk en leerzaam voor de kinderen maar ook voor de ouders! Leuk om te zien dat het park volop in ontwikkeling is. We komen zeker nog een keer terug!”
Patrick Nagtegaal
★★★★★
““Erg leuk gedaan, personeel erg meelevend met de kinderen. Er was zelf een geheime grot. We hebben het erg leuk ervaren als opa en oma met kleinzoon.””
Leen Schakelaar
★★★★☆
“Groter dinopark dan verwacht, dino’s staan er nog mooi bij, alles netjes afgezet.Ook een aantal extra activiteiten erbij maakt het aantrekkelijk. Er zijn heel veel verschillende soorten dino’s, allemaal keurig uitgelegd met een duidelijk bord in meerdere talen.Geslaagd park!!”
Tom Stoute
★★★★☆