Dino Speeltuin

SEIZOEN 2024

Beste Dinofans, Het Dino Experience Park is sinds 17 februari weer geopend. Je kunt dus weer tot en met 3 november oog in oog staan met meer dan 70 Dino’s! Kom spelen, leren en ontdekken en beleef een fantastisch avontuur!

Bekijk onze attracties

Grote speeltuin in Gouda: avonturieren tussen de Dino’s

Wist je dat de Tyrannosaurus één van de meest lenige dinosauriërs was? In onze speeltuin in Gouda kun je zelf laten zien of je de Tyrannosaurus van jouw tijd bent. Op het middenterrein is er voor de jonge avonturiers een grote buitenspeeltuin inclusief Jump Zone om onbezorgd samen te kunnen spelen. Je vindt er speeltoestellen zoals glijbanen, hindernisparcours, verschillende soorten schommels – zoals een familieschommel, een wipwap, springkussens, een grote air trampoline en nog veel meer! Je kunt er ook je rijbewijs halen bij de Dino Jeep Safari. Dit maakt Dino Experience Park naast een plek om te leren, ook een plek om lekker te spelen. En terwijl de jonge bezoekers van het speelpark lekker ravotten in de grote kinderspeeltuin, kunnen de volwassenen op het aangrenzende terras genieten van een drankje.

Kinder speeltuin in Gouda met jump zone en kabelbaan

Naast de verschillende speeltoestellen op het middenterrein, wordt ook de populaire Jump Zone vol luchtkussens uitgebreid met een grote airtrampoline. Dat betekent nog meer springvermaak! Bovendien is er op het middenterrein ook een 50 meter lange kabelbaan! Durf jij langs de dino’s te slingeren?

Bestel je tickets
jumpzone dino experience park

Speeltoestellen langs de Dino Trail

Ook tijdens de speurtocht over de Dino Trail vind je leuke plekken om even lekker te spelen. Wat dacht je van de Dino Splash waar je je onder het toeziend oog van de Plesiosauriër heerlijk uit kunt leven met water en zand? Uitrusten doe je aan een van de picknicktafels in de buurt om daarna de tocht langs de dino’s te vervolgen.

 

Bestel je tickets

Grootste speeltuin in regio Gouda

Met de grote kinderspeeltuin, de Jump Zone en de Dino Jeep Safari op het middenterrein van het speelpark is Dino Experience Park een van de grootste speelparadijzen in de regio. Zo kun je tussen het oplossen van de speurtocht door even pauze nemen en spelen. Hiermee biedt het park uitgebreide speelgelegenheden voor gezinnen om na een bezoekje aan de dino’s of een potje Jurassic Golf in het weekend of op woensdagmiddagen te komen spelen. Een echte aanwinst voor de regio!

grootste-speeltuin-regio-gouda
dino jeepsafari Dino Experience Park

Dino Jeep Safari

Wil jij bewijzen dat je een echte Dino Ranger bent? Laat dan je stuurmanskunsten zien tijdens een ritje Dino Jeep Safari. Heb jij alle bochten netjes gemaakt, de boomstammen getrotseerd en je passagiers veilig langs alle dino’s geleid? Dan heb jij een heus Dino Jeep Safari rijbewijs verdiend.

Dino speeltuin en meer

dino experience park Gouda

Ons park biedt meer dan genoeg activiteiten voor een volle dag vermaak. De speelgelegenheden door het hele park maakt het nog geschikter om met het gezin in het weekend of op woensdagmiddag even langs te komen om lekker te ravotten en te leren over de wereld van de dinosauriërs. Zien we je snel in het park?

Bestel je tickets Dino Speeltuin

Kom jij het ook ervaren?

Deze mensen wisten uit de klauwen van de T-Rex in het Dino Experience Park te blijven en vertellen hier over hun ervaring!

“Leuk park vooral voor <10jr. Veel dino’s, paar bewegende en sommige heel groot. Met leuke speurtocht voor verschillende leeftijden. Groot speelveld met springkussens en speeltuin. Goede faciliteiten. De midgetgolfbaan zag er heel mooi uit met een mooie waterpartij, maar daar hadden we geen kaartjes voor. Het goudzoeken is heel leuk (vooral edelsteentjes).”
Floor van Haaster
★★★★★
“Niet gratis maar er is van alles te doen. Van golf totaan picknicken, botten opgraven en voetgolf. Daarnaast een heel veld met meerdere springkussens waar kinderen binnen zicht kunnen springen. Verder ook nog een hele leuke speeltuin. Alles in het zicht van ouders. Geweldig!”
Kenzo & Laurel Herbert
★★★★★
“Leuk park. Mooi groot opgezet. Voor de kinderen genoeg te doen en te ontdekken.Speur tocht gedaan (boekje krijg je bij de entree en kan je inleveren in de shop als je het goed gedaan hebt krijg je een klein kadootje. Daarna even wat gedronken en in de speeltuin gespeeld. Dus er is genoeg te doen.”
Rohan
★★★★★
/5,0
Google reviews