Dinopark bezoeken

SEIZOEN 2024

Beste Dinofans, Het Dino Experience Park is sinds 17 februari weer geopend. Je kunt dus weer tot en met 3 november oog in oog staan met meer dan 70 Dino’s! Kom spelen, leren en ontdekken en beleef een fantastisch avontuur!

Bekijk onze attracties

Avontuur tussen de dino’s

Hou jij wel van een beetje spanning? In ons dinopark kun jij op avontuur gaan tussen de levensechte dinosaurussen. Als een echte ranger kun jij op ontdekkingstocht gaan, om meer te weten te komen over deze indrukwekkende dieren die miljoenen jaren geleden over de aarde zwierven. Zelfs als je al heel veel over dino’s weet, leer je hier absoluut nieuwe dingen. In ons park zijn namelijk wel zeventig verschillende soorten aanwezig! Durf jij het aan? Als je alle vragen in de speurtocht goed beantwoordt, staat er je zelfs nog een hele leuke verrassing te wachten! Je zult dan wel goed je best moeten doen, en alle gaten en hoeken van het dinopark moeten doorzoeken. Vind jij zelfs de geheime grot? Na een dagje in ons dinopark ben jij een echte dino-expert! Op onze website kun je alvast een beetje vooronderzoek doen.

Wat kun je doen in het dinopark?

Behalve de dinospeurtocht zijn er natuurlijk nog veel meer dingen die je in ons dinopark kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld als een echte avonturier op zoek gaan naar goud en edelstenen in ons goudzoekersdorp. Met een echte goudpan of een zeef kun je kijken of er iets waardevols het meertje te vinden is. Je kunt ook kijken of je net zo sportief bent aangelegd als de dinosaurussen uit ons park. Bij de Jurassic Gym kun je hoogspringen, ver springen en hardlopen, om zo te kijken bij welke dino’s jouw prestaties het dichtste in de buurt komen. Als je niet zo hoog kon springen als de dino’s, dan heb je misschien een beetje hulp nodig. De springkussens in de Jump Zone geven je misschien een betere kans om de dinosaurussen te verslaan. Ook kun je een rondje minigolf spelen bij onze Jurassic Golf. Alle 18 holes zijn volledig in dinosaurusthema, en hebben dus een prachtig en spannend decor. Wel oppassen dat je niet door een levensechte dino gebeten wordt!

Plan je bezoek
Dinopark Gouda bezoeken

Ontspannen in het dinopark

Na zo’n drukke dag wil je waarschijnlijk wel even uitrusten. In de Dino Rides kun je de Jurassic Jungle zittend ontdekken, en als je wilt kunt je ook nog even het water op door met de waterfiets richting Turtle Island te gaan. Ook kun je in de Dino Bios heerlijk rustig zitten, en interessante films of documentaires over dino’s bekijken. In ons restaurant kun je bovendien uitgebreid napraten over alles wat je hebt gezien en geleerd. Wanneer kom jij bij ons langs met je vrienden en vriendinnen?

Ons prachtige dinopark bevindt zich in Gouda, en is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Je kunt hieronder alvast je tickets reserveren. Zien we je snel?


Tickets reserveren