Dinosaurus minigolf

SEIZOEN 2024

Beste Dinofans, Het Dino Experience Park is sinds 17 februari weer geopend. Je kunt dus weer tot en met 3 november oog in oog staan met meer dan 70 Dino’s! Kom spelen, leren en ontdekken en beleef een fantastisch avontuur!

Bekijk onze attracties

Jurassic Golf

Minigolf is op zichzelf een behoorlijk lastig spelletje, maar met de extra spanning van onze dino’s wordt het een nog grotere uitdaging! Sla jij een hole-in-one met een T-Rex als publiek? Kom snel een keer langs om op onze 18 prachtige holes in dinosaurusthema je talent te laten zien. Kun jij winnen van je vrienden?

Plan je bezoek
Jurassic Golf Dino Experience Park

Het Dino Experience Park

Ons park bestaat niet alleen uit de dinosaurus minigolf baan, maar heeft nog veel meer te bieden! Op de Dino Trail kun jij jouw dinosauruskennis testen en misschien zelfs wel een echte Ranger worden. Beantwoord jij alle vragen in je Dino Ranger Paspoort goed? Beproef in ons park je geluk als goudzoeker of graaf dinobotten op als een echte onderzoeker. In de Jurassic Gym en in de Jump Zone kun je bekijken of je sneller kunt rennen of hoger kunt springen dan je favoriete dino’s. Als je even wilt uitrusten kun je in de Dino bioscoop leerzame en spannende documentaires en films kijken. Er is meer dan genoeg te doen!

Dinosaurus minigolf en meer

Ons park biedt meer dan genoeg activiteiten voor een volle dag vermaak. Behalve de dinosaurus minigolf bij onze Jurassic Golf is er in de rest van het park heel veel te doen. Combineer daarom een bezoek aan onze dinosaurus minigolfbaan in Gouda met een bezoek aan de rest van ons park. Aan de ouders is ook gedacht: in ons restaurant en op het terras is het goed vertoeven en wie weet is het aan het einde van de nog een leerzaam uitstapje ook! Zien we je snel?


Bestel je tickets