Museum over dinosaurussen

SEIZOEN 2024

Beste Dinofans, Het Dino Experience Park is sinds 17 februari weer geopend. Je kunt dus weer tot en met 3 november oog in oog staan met meer dan 70 Dino’s! Kom spelen, leren en ontdekken en beleef een fantastisch avontuur!

Bekijk onze attracties

Ontdek alles over dinosaurussen in ons museum

Miljoenen jaren geleden werd onze aarde bevolkt door reusachtige wezens; de dinosauriërs. Het dinopark in Gouda is net een dinosaurus museum; je loopt tussen ruim 70 levensgrote dinosaurussen en leert aan de hand van de vragen in de speurtocht alles over hoe deze dieren leefden, hoe ze eruit zagen en hoe de tijd waarin zij leefden eruit zag. In het buitenmuseum vol dino’s komt de oertijd tot leven. Durf jij het aan?

Wat kun je doen in het museum over dinosaurussen?

Educatie en avontuur komen samen in het ruime openlucht dinosaurus museum in Gouda. Met je Ranger Paspoort in de hand ontdek je alles over de tijd van de dinosaurussen. Daarnaast kunnen kinderen zich in het museum uitleven door als echte avonturier op zoek te gaan naar goud en dinosaurusskeletten door deze op te graven in ons goudzoekersdorp Jurassic Mining.

Bij de Jurassic Gym kun je hoogspringen, ver springen en hardlopen, om zo te kijken bij welke dino’s jouw prestaties het dichtste in de buurt komen. Als je niet zo hoog kon springen als de dino’s, dan heb je misschien een beetje hulp nodig. De springkussens in de Jump Zone geven je misschien een betere kans om de dinosaurussen te verslaan.

Dinosaurus museum

Ontspannen in het dinomuseum

Na zo’n avontuurlijke dag is het heerlijk om even te kunnen uitrusten.

In de Dino Rides kun je de Jurassic Jungle zittend ontdekken, en als je wilt kunt je ook nog even het water op door met de waterfiets richting Turtle Island te gaan. Ook kun je in de dino bioscoop heerlijk rustig zitten, en interessante films of documentaires over dinsaurussen bekijken. In ons restaurant kun je bovendien uitgebreid napraten over alles wat je hebt gezien en geleerd. Wanneer kom jij bij ons langs met je broertjes en zusjes?

Ons prachtige dinomuseum bevindt zich in Gouda, en is vanuit heel Nederland goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Je kunt hieronder alvast je tickets reserveren. Zien we je snel?


Tickets reserveren