Dinosaurus park bezoeken

SEIZOEN 2024

Beste Dinofans, Het Dino Experience Park is sinds 17 februari weer geopend. Je kunt dus weer tot en met 3 november oog in oog staan met meer dan 70 Dino’s! Kom spelen, leren en ontdekken en beleef een fantastisch avontuur!

Bekijk onze attracties

Op avontuur in het Dinosaurus park

Als jij wel van een beetje spanning en avontuur houdt, moet je absoluut langskomen in ons dinosaurus park. Je kunt hier namelijk op avontuur gaan tussen tientallen levensechte dinosaurussen. Als een ware ontdekkingsreiziger ga jij op onderzoek uit in onze Jurassic Jungle, zodat je meer te weten kunt komen over deze indrukwekkende dieren die miljoenen jaren geleden op aarde te vinden waren. Zelfs als je al een echte dinosaurus-expert bent, kun je hier nog nieuwe dingen leren. Wij hebben namelijk wel meer dan zeventig verschillende dinosoorten in het park! Durf jij het aan?
Je kunt bij ons een grote speurtocht doen door het hele park. Om alle vragen goed te beantwoorden, moet je wel héél goed je best doen, en alle hoeken en gaten van het park onderzoeken. Ontdek jij zelfs de geheime grot? Als het je lukt om alle vragen goed te beantwoorden, staat je een leuke verrassing te wachten. Na een dagje in ons dinosaurus park ben je een echte dino-expert. Op onze website kun je zelfs van tevoren al een beetje onderzoek doen!

Plan je bezoek!
Dinosaurus park bezoeken

Wat is er te doen in het dinosaurus park?

Naast de dinospeurtocht zijn er natuurlijk nog veel meer dingen die je bij een bezoek aan ons dinosaurus park kunt doen. Je kunt namelijk ook meehelpen bij een dinosaurusopgraving, of als een echte goudzoeker met een goudpan en zeef op zoek gaan naar goud en edelstenen. Ook kun je kijken of jij net zo atletisch bent als de dino’s bij onze Jurassic Gym. Hier kun je namelijk verspringen, hoogspringen en hardlopen, om vervolgens te vergelijken bij welke dino je het meeste in de buurt komt. Lukte het je niet om even hoog te springen als de dino’s? Misschien heb je dan wat hulp nodig. Op de springkussens van onze Jump Zone lukt het je ongetwijfeld! Als je wilt kun je ook een rondje minigolf spelen bij de Jurassic Golf. Alle 18 holes hebben natuurlijk een prachtig dinosaurusthema, en bieden dus een mooi decor voor een potje minigolf. Kijk wel uit, want straks word je nog door één van de dino’s gebeten!

Ontspannen in het dinosaurus park

Na zo’n drukke dag wil je waarschijnlijk ook wel even kunnen ontspannen. Gelukkige hebben we ook wat rustige activiteiten. Zo kun je in de Dino Rides zittend de Jurassic Jungle ontdekken, en kun je ook even een ontspannend vaartochtje maken richting Turtle Island. In de Dino Bioscoop kun je vervolgens nog even een paar films of documentaires over dinosaurussen bekijken. Misschien leer je wel weer iets nieuws! Tot slot kun je in ons restaurant uitgebreid napraten over alles wat je hebt gezien en geleerd, met een lekker hapje en drankje. Kom je snel bij ons langs met je vrienden en vriendinnen?

Ons prachtige dinopark bevindt zich in Gouda, en is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Je kunt hieronder alvast je tickets reserveren. Wanneer kom jij langs?


Reserveer je tickets