Gouda 750 jaar

herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie organiseren we elke dag leuke extra activiteiten. Kijk snel wat voor leuks je dan kunt doen en boek je tickets!

Meer info & tickets

Gouda bestaat dit jaar 750 jaar. En dat vieren we graag mee op zaterdag 10 en zondag 11 september. Dan is iedereen – of je nu uit Gouda komt of niet – van harte welkom in ons park voor slechts 750 cent! Dat is nog eens een voordelig uitje naar Gouda.

Wat moet je hiervoor doen? Niet zo heel veel! Als je online je tickets boekt voor 10 of 11 september wordt de prijs automatisch aangepast. Je krijgt maar liefst 7 euro korting op de normale entreeprijs van 14,50. Aan de kassa je tickets kopen voor 750 cent kan natuurlijk ook. Maar let op: het aantal tickets voor het park is beperkt, dus wil je zeker een plekje op 10 of 11 september? Boek dan nu alvast je tickets online.

Houd er rekening mee dat een parkeerticket 6,50 kost. Dus kom lekker op de fiets als je uit de buurt komt. Dat scheelt weer!

En heb je nog een flyer van de avondvierdaagse of de Intratuin Dierentuinweken? Vergeet deze dan niet mee te nemen voor gratis goud en edelstenen zoeken bij Jurassic Mining.

Tickets boeken
Dino Park Gouda 750 jaar