Herfstvakantie

De herfstvakantie is begonnen!

De herfstvakantie is de perfecte gelegenheid voor een uitstapje naar het Dino Experience Park! Geniet met het hele gezin van het najaarszonnetje en ga als Ranger op ontdekkingstocht. Bovendien zijn echte avonturiers ook niet bang voor een spatje, want zelfs wanneer het regent is er genoeg te doen in het park. Ontdek de vrienden van de T-Rex, verken de Dino Trail, leef je uit in de grote speeltuin of ga minigolfen op de avontuurlijkste baan van Nederland! Kom snel langs om van alles te leren en te beleven. Als je durft…

Bestel tickets
dino-experience-park-herfstvakantie
activiteiten-herfstvakantie-dino-experience-park

Wat is er te doen?

Speciaal voor de herfstvakantie heeft het Dino Experience Park gezorgd voor nog meer activiteiten, plezier en belevenissen!

Workshop van een paleontoloog

Tijdens deze workshop kruip je in de huid van een paleontoloog. Net zoals deze wetenschapper, graaf je fossielen op en onderzoek je deze onder een microscoop. En dat onder begeleiding van een échte paleontoloog. Wij vertellen je alles over de resten en sporen van dinosaurussen tijdens onze workshop. Wie weet vind jij de botten van een T-Rex…
Wanneer: 23 oktober, reservering niet nodig

Pompoenen zoeken

Herfst betekent dat de bladeren rood en geel kleuren, dat het steeds eerder donker wordt en dat het najaarszonnetje wordt afgewisseld met regen. Maar bovenal betekent herfst dat het tijd voor pompoenen is! Tussen onze dino-vrienden hebben we ook dit jaar weer een aantal pompoenen verstopt. Kan jij ze vinden? Als je goed zoekt wacht er aan het einde een leuke beloning!

Knutselen in het dino lab!

Ben jij klaar met dino’s kijken in het park? Kom dan snel knutselen in ons dino lab! Tekenen, kleuren, knippen, plakken en het uithakken van dino botten. Even tot rust komen na de spannende wandeling tussen alle dino’s en daarna door naar de speeltuin. Het kan allemaal bij Dino Experience Park!

Bijbaan scholier parkranger

Genoeg te beleven

Naast alle extra activiteiten die het Dino Experience Park tijdens de herfstvakantie organiseert, is er in het park zelf genoeg te beleven en te ontdekken:

  • Spelen, klimmen en klauteren in de nieuwe, grote speeltuin
  • Heen en weer slingeren bij onze gloednieuwe kabelbaan
  • Goud en edelstenen zoeken en herkennen in het goudzoekers dorpje
  • Springen op de springkussens en de nieuwe airtrampoline in de Jump Zone
  • Skeletten opgraven bij Dino Dig
  • Lekker bewegen bij Jurassic Gym
  • Even uitrusten bij een leerzame film in de Dinoscoop
  • Knutselen en puzzelen in het Dino Lab

Kom jij langs?

De T-Rex en Professor Proef wachten op je! Kom langs in de herfstvakantie en geniet met het hele gezin van de vele activiteiten. Bestel nu je tickets en reserveer jouw plekje bij het Dino Experience Park.

Bestel tickets herfstvakantie-tickets-bestellen