Herfstvakantie

volop activiteiten tijdens de herfstvakantie

De herfstvakantie is de perfecte gelegenheid voor een uitstapje naar het Dino Experience Park! Geniet met het hele gezin van het najaarszonnetje en ga als Ranger op ontdekkingstocht. Bovendien zijn echte avonturiers ook niet bang voor een spatje, want zelfs wanneer het regent is er genoeg te doen in het park. Ontdek de vrienden van de T-Rex, verken de Dino Trail, leef je uit in de grote speeltuin of ga minigolfen op de avontuurlijkste baan van Nederland! Lees hieronder welke extra activiteiten we in de herfstvakantie organiseren. Boek nu je tickets voor het park of Jurassic Golf en kom langs om van alles te leren en te beleven. Als je durft…

Bestel tickets
dino trail dino experience park

Dino Expeditie

Samen met onze paleontoloog Jordy (dino expert) ga je op expeditie langs de dino’s. Hij vertelt je allerlei leuke wetenswaardigheden en spannende verhalen over de dino’s die miljoenen jaren gelden de aarde bewoonden. Daarna gaan jullie naar het Dino Lab om dino tanden en botten te bekijken onder een microscoop. Ben jij na deze dino expeditie ook een echte dino kenner?

Wanneer: zondag 23 en 30 oktober
Reserveren niet nodig – kosteloos

Knutselen in het crea lab

Ben jij klaar met dino’s kijken in het park? Kom dan lekker knutselen in ons crea lab. Tekenen, kleuren, knippen, plakken en verven. Elke dag staat er wat leuks op het programma in het thema van de herfst of halloween. Even tot rust komen na de spannende wandeling tussen alle dino’s en daarna door naar de speeltuin. Het kan allemaal bij Dino Experience Park!

Wanneer:
Crea Lab Herfst:           woensdag 19 oktober, dinsdag 25 oktober, donderdag 27 oktober
Crea Lab Halloween:   zaterdag 22 oktober, woensdag 26 oktober, zaterdag 29 oktober
Reserveren niet nodig – kosteloos

Dino Schmink

Wil jij een vrolijke pompoen of een stoere dino op je wang? Laat je schminken in het thema van de herfst en de dino’s door Schmink & Schmuk tijdens de herfstvakantie bij Dino Experience Park.

Wanneer: maandag 24 en vrijdag 28 oktober
Reserveren niet nodig – kosteloos

Pompoenen zoeken

Herfst betekent dat de bladeren rood en geel kleuren, dat het steeds eerder donker wordt en dat het najaarszonnetje wordt afgewisseld met regen. Maar bovenal betekent herfst dat het tijd voor pompoenen is! Tussen onze dino-vrienden hebben we ook dit jaar weer een aantal pompoenen verstopt. Kan jij ze vinden? Als je goed zoekt wacht er aan het einde een leuke beloning!

Wanneer: Alle dagen van de herfstvakantie
Reserveren niet nodig – kosteloos

Genoeg te beleven

Naast alle extra activiteiten die het Dino Experience Park tijdens de herfstvakantie organiseert, is er in het park zelf genoeg te beleven en te ontdekken:

  • Spelen, klimmen en klauteren in de grote speeltuin
  • Heen en weer slingeren bij onze kabelbaan
  • Goud en edelstenen zoeken en herkennen in het goudzoekers dorpje
  • Springen op de springkussens en de airtrampoline in de Jump Zone
  • Skeletten opgraven bij Dino Dig
  • Lekker bewegen bij Jurassic Gym
  • Even uitrusten bij een leerzame film in de Dinoscoop

Kom jij langs?

De T-Rex wacht op je! Kom langs in de herfstvakantie en geniet met het hele gezin van de vele activiteiten. Bestel nu je tickets en reserveer jouw plekje bij het Dino Experience Park.

Bestel tickets herfstvakantie-tickets-bestellen