Kinderdagverblijf uitje

SEIZOEN 2024

Beste Dinofans, Het Dino Experience Park is sinds 17 februari weer geopend. Je kunt dus weer tot en met 3 november oog in oog staan met meer dan 70 Dino’s! Kom spelen, leren en ontdekken en beleef een fantastisch avontuur!

Bekijk onze attracties

Kinderdagverblijf uitje tussen de dino’s

Voor kinderen op een kinderdagverblijf is er natuurlijk niets leukers dan het maken van een spannend uitje. Bij een dergelijk kinderdagverblijf uitje krijgen ze de kans om op een andere plek dan de opvang een leuke dag te hebben met hun vrienden en vriendinnen, terwijl het vaak nog leerzaam is ook! Het Dino Experience Park in Gouda biedt in dit opzicht het perfecte uitje voor kinderdagverblijven. Niet alleen spreken dinosaurussen bij veel kinderen tot de verbeelding en valt er in het park veel te beleven, maar het park is bovendien dermate educatief opgezet dat iedereen van jong tot oud er iets van op kan steken. Een bezoek aan het Dino Experience Park is bij uitstek geschikt voor kinderdagverblijven in de regio Gouda, maar is ook uitstekend aan te rijden vanuit Rotterdam, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn of Woerden. We ontvangen je groep natuurlijk graag!

Plan je uitstapje
kinderdagverblijf uitje dinopark

Wat is er te doen?

Je kunt met een kinderdagverblijf uitje naar het Dino Experience Park makkelijk een dag vullen. Er is namelijk veel te doen en te zien. De hoofdattractie is in veel opzichten de Dino Trail: een avontuurlijke route met meer dan zeventig levensechte dinomodellen. Aan de hand van het Dino Ranger Paspoort kan er een speurtocht worden gelopen vol vragen over de dino’s. Naast de Dino Trail zijn er natuurlijk nog veel meer dingen te doen in ons dinopark. Zo kunnen bezoekers bijvoorbeeld als een echte avonturier op zoek gaan naar goud en edelstenen in ons goudzoekersdorp of kijken of ze net zo snel en sportief zijn aangelegd als de dinosaurussen uit ons park. De springkussens in de Jump Zone geven je misschien een betere kans om de dinosaurussen te verslaan. Ook is er een gesimuleerde opgraving, waardoor ook de wetenschap achter onze kennis over dino’s voldoende aandacht krijgt. Naast het Dino Experience Park bieden wij ook nog Jurassic Golf. Alle achttien minigolf-holes zijn volledig in dinosaurusthema en hebben dus een prachtig en spannend decor. Wel oppassen dat je niet door een van de levensechte dino’s gebeten wordt!

Ontspannen in het dinopark

Er zijn ook enkele activiteiten waar je rustig aan kunt doen. In de Dino Rides kun je de Jurassic Jungle zittend ontdekken, en als je wilt kunt je ook nog even het water op door met de waterfiets richting Turtle Island te gaan. Ook kun je in de Dino Bios heerlijk rustig zitten, en interessante films of documentaires over dino’s bekijken. In ons restaurant kun je bovendien uitgebreid napraten over alles wat je hebt gezien en geleerd. Wanneer komen jullie voor een kinderdagverblijf uitje bij ons langs?

Ons prachtige dinopark bevindt zich aan de Sluisdijk in Gouda en is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Je kunt hieronder alvast je tickets reserveren.


Reserveer je tickets