Kinderopvang uitstapje

SEIZOEN 2024

Beste Dinofans, Het Dino Experience Park is sinds 17 februari weer geopend. Je kunt dus weer tot en met 3 november oog in oog staan met meer dan 70 Dino’s! Kom spelen, leren en ontdekken en beleef een fantastisch avontuur!

Bekijk onze attracties

Kinderopvang uitstapje tussen de dino’s

Vooral op dagen met mooi weer is er voor kinderen bij een kinderopvang natuurlijk niets leukers dan het maken van een uitstapje. Bij een dergelijk kinderopvang uitstapje krijgen ze de kans om op een andere plek dan de opvang lol te maken met hun vrienden en vriendinnen, terwijl het misschien nog wel leerzaam is ook! Het Dino Experience Park in Gouda biedt in dit opzicht het perfecte uitstapje voor kinderdagverblijven. Niet alleen spreken dinosaurussen bij veel kinderen tot de verbeelding en valt er in het park veel te beleven, maar het park is bovendien zo educatief opgezet dat iedereen er iets van op kan steken. Het Dino Experience Park is natuurlijk bij uitstek geschikt voor kinderopvang-organisaties in de regio Gouda, maar is ook uitstekend aan te rijden vanuit Rotterdam, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn of Woerden. We ontvangen je groep natuurlijk graag!

Plan je uitstapje
Kinderopvang uitstapje dinopark

Wat is er te doen?

Een bezoek aan het Dino Experience Park zou als kinderopvang uitstapje makkelijk een dag kunnen vullen. Er is namelijk veel te doen en te zien. De hoofdattractie is in veel opzichten de Dino Trail: een avontuurlijke route vol levensechte dinomodellen. Aan de hand van het Dino Ranger Paspoort kan er een speurtocht worden gelopen vol vragen over de dino’s. Naast de Dino Trail zijn er natuurlijk nog veel meer dingen te doen in ons dinopark. Zo kunnen bezoekers bijvoorbeeld als een echte avonturier op zoek gaan naar goud en edelstenen in ons goudzoekersdorp of kijken of ze net zo sportief zijn aangelegd als de dinosaurussen uit ons park. Bij de Jurassic Gym kun je hoogspringen, ver springen en hardlopen, om zo te kijken bij welke dino’s jouw prestaties het dichtste in de buurt komen. De springkussens in de Jump Zone geven je misschien een betere kans om de dinosaurussen te verslaan. Naast het Dino Experience Park bieden wij ook nog Jurassic Golf. Alle 18 minigolf-holes zijn volledig in dinosaurusthema en hebben dus een prachtig en spannend decor. Wel oppassen dat je niet door een levensechte dino gebeten wordt!

Ontspannen in het dinopark

Er zijn ook enkele dingen te doen die minder activiteit vereisen. In de Dino Rides kun je de Jurassic Jungle zittend ontdekken, en als je wilt kunt je ook nog even het water op door met de waterfiets richting Turtle Island te gaan. Ook kun je in de Dino Bios heerlijk rustig zitten, en interessante films of documentaires over dino’s bekijken. In ons restaurant kun je bovendien uitgebreid napraten over alles wat je hebt gezien en geleerd. Wanneer komen jullie bij ons langs voor een kinderopvang uitstapje?

Ons prachtige dinopark bevindt zich aan de Sluisdijk in Gouda en is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Je kunt hieronder alvast je tickets reserveren.


Reserveer je tickets