Nieuwe attracties in het dino park!

Het Dino Experience Park breidt uit! We hebben er namelijk een aantal binnenattracties bij. Zo hebben we de Dino Knutselhoek en de Dino Graafbakken. En vergeet de nieuwe theatershow van Ranger Riley en T-Rexie niet. Zij beleven een spannend avontuur waarbij je maar moeilijk stil kunt blijven zitten. En weet je wat het fijnst is? Bij al deze attracties blijf je helemaal droog! Zo ben je nog meer verzekerd van een dag vol plezier in het Dino Experience Park, ook wanneer er een druppel dreigt te vallen.

Knutselhoek en Graafbakken

In de overdekte Dino Graafbakken speur je tussen het zand naar echte dinobotten, en in de gezellige binnenruimte van de Dino Knutselhoek bouw, teken, verf, knutsel of klei je jouw eigen dino met alle materialen die je daar vindt. Op een regenachtige dag vermaak je je ook prima in de Dinoscoop, het Paleo Lab en bij de Dino Rides. Zo is een bezoek aan het park net zo leuk op een minder zonnige dag.

Dino-knutselhoek-1
theatershow-2

Theatershow De Smulrex

Tijdens de avontuurlijke theatershow van Ranger Riley en T-Rexie zit je beschut tegen elke druppel op het overdekte terras van het restaurant. Riley en T-Rexie nemen je mee op een mysterieus avontuur en hebben daarbij jouw hulp nodig. Na de show mag je gelijk op de foto met Riley en de leukste T-Rex van Nederland.

Kom jij ook kijken naar onze nieuwe attracties en de theatershow? Koop dan snel je kaartjes, want theatershow De Smulrex is alleen in de zomervakantie te zien!

Tickets kopen