Assistent Parkmanager gezocht!

Uitdagende baan bij Dino Experience Park

Heb je lef, toewijding, weet jij hoe je een ongeëvenaarde beleving creëert en kun je een team leiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

OVER ONS

Dino Experience Park in Gouda is een leuk en spannend attractiepark voor jong en oud, waar voor de bezoekers ook veel te leren valt. Aan de hand van levensechte dinosaurusmodellen en vele avontuurlijke activiteiten bezorgen wij onze bezoekers een prachtige dag. Het park trekt vooral in het weekend en tijdens schoolvakanties en feestdagen veel bezoekers.

OVER DE FUNCTIE

Met veel mensen in het park is het zeer belangrijk om alles in goede banen te leiden. Daarom zijn wij per direct op zoek naar een aantal Assistent Parkmanagers die ons team van parkrangers willen komen versterken tijdens de schoolvakanties en in de weekenden.

Als Assistent Parkmanager ben je mede verantwoordelijk voor alle zaken in het park. Hierbij kun je denken aan onder meer de dagelijkse gang van zaken het park, tevredenheid en veiligheid van onze bezoekers, horeca, park onderhoud en omgang met verschillende systemen.

OVER JOUW ROL

Als Assistent Parkmanager fungeer je als de rechterhand van de Parkmanager en de Parkmanager Horeca en ben je het directe aanspreekpunt voor het team. Je draagt zorg voor een maximale beleving voor de bezoekers van het park, gastvrijheid staat hoog in het vaandel.

De werkzaamheden zijn divers en lopen uiteen van aansturing van een jong team tot administratieve werkzaamheden. Je bent in staat zelfstandig het park te openen en te sluiten. Als hands-on assistent manager ben je onder andere aan het werk bij de receptie en in de horeca. Maar je bent vooral “vliegende keep” die zorgt dat alles op rolletjes loopt. Je bewaakt je de veiligheid van de gasten. Ook de algehele schoonmaak en de horeca behoren tot jouw takenpakket.

Samen met de parkmanager monitor en stuur je de dagelijkse activiteiten. Gebeurt er onverhoopt iets in het park? Dan sta je stevig genoeg in je schoenen en zorg jij samen met de parkmanager voor een oplossing. In afwezigheid van de parkmanager ben je in staat het park zelfstandig te laten draaien en neem je de taken van de parkmanager waar, waaronder het coachen van het team en het draaien van de horeca.

Je bent werkzaam in een dynamische omgeving en daarnaast ben je een echte teamplayer. Je hebt een helicopterview, werkt gestructureerd en je bent in staat om verantwoordelijkheid te dragen. In deze functie is geen dag hetzelfde, dus flexibiliteit en stressbestendigheid zijn zeer belangrijk.

WAT VRAGEN WIJ

 • Minimaal een afgeronde MBO-3 opleiding. Onze voorkeur gaat uit naar een opleiding horeca, detailhandel of leisure.
 • Je hebt minimaal 1 jaar leidinggevende ervaring, bij voorkeur in de leisure, horeca of detailhandel.
 • Je bent flexibel in uren, waaronder;
  • beschikbaar in de weekenden, schoolvakanties en op feestdagen;
  • je dient rekening te houden met werken op piekmomenten;
 • Je bent in het bezit van een BHV diploma of bereid dat bij ons te behalen.
 • Je bent bekend met het HACCP systeem.
 • Uiteraard ben je ook actief, positief, communicatief, commercieel en dienstverlenend ingesteld en weet je een ongeëvenaarde ervaring voor onze bezoekers te creëren.
 • Je woont in de omgeving van Gouda.

WAT BIEDEN WIJ

We vormen een jong en gezellig team en doen ons uiterste best om zowel voor de bezoekers als de medewerkers een fijne sfeer te creëren Je komt te werken in een snelgroeiende organisatie met ruime ontwikkelmogelijkheden en je gaat deel uitmaken van een enthousiast team.

Wij bieden jou onder andere de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een marktconform salaris.
 • Afwisselend werk; geen enkele dag is hetzelfde!
 • Overdag werken in leisure & horeca

Klinkt dit jou goed in de oren? Super! Als het je leuk lijkt om bij ons te werken zien we je sollicitatie graag tegemoet. Wij ontvangen je sollicitatie, bestaande uit een cv en motivatiebrief graag per e-mail op: michel@dinoexperiencepark.nl.

Parkranger vacature