Park Ranger gezocht!

Park Ranger bij Dino Experience Park

Ben je gepensioneerd en lijkt het je leuk om kinderen de dag van hun leven te bezorgen? Kom ons team van Park Rangers versterken in weekenden en schoolvakanties. Door de flexibele aard van de functie kun je zelf jouw werktijden bepalen. Ook de werkzaamheden zijn zeer afwisselend, waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Ben jij een aanpakker en kun je goed met kinderen overweg? Dan kunnen wij jouw kennis en ervaring goed gebruiken in ons team!

Past deze baan bij jou?

  • Je bent gastvrij en kunt goed met kinderen omgaan
  • Je bent initiatiefrijk
  • Je bent beschikbaar in het weekend en tijdens schoolvakanties en feestdagen

Wat zijn de werkzaamheden?

Als Park Ranger kun je door het hele park worden ingezet om een fijne sfeer te creëren en alles in goede banen te leiden. Je kunt bijvoorbeeld kinderen begeleiden bij Jurassic Mining, gasten ontvangen bij de entree van het park of helpen in de horeca-gelegenheden in het park. Geen dag is hetzelfde! Je kunt namelijk ook ingezet worden als verkoopmedewerker in de dino-shop of voor het begeleiden van schoolreisjes. Voor ons is het allerbelangrijkste dat je de bezoeker centraal stelt en iedere dag je best doet om hun bezoek aan ons park onvergetelijk te maken. Veel kinderen in het park zijn enorme fans van alles wat met dinosaurussen te maken heeft en het is deels aan onze medewerkers om dat enthousiasme nog verder aan te wakkeren. Als je dinosaurussen zelf ook interessant vindt, is dat natuurlijk alleen maar een plus!

Wat bieden wij jou?

  • Werken in een gezellig team
  • Flexibele tijden
  • Afwisselend werk; geen enkele dag is hetzelfde!

Klinkt dit goed in de oren? Super! Hieronder lees je meer over hoe je kunt solliciteren.

Vacature Park Ranger

Kom jij ons team versterken?

Als het je leuk lijkt om bij ons te werken, dan horen we graag van je! Stuur bij interesse een e-mail naar info@dinoexperiencepark.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!