Dino Avonturenpark Gouda

KOOP JOUW TICKETS!

HET IS ZOVER: Vanaf 25 februari openen wij de deuren naar het Dino Experience Park! Het Park is uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame activiteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Ook zijn alle activiteiten incl. het 18 holes Jurassic Golfpark inbegrepen in de Ticketprijs. Tot snel! 

Tickets kopen

Dinosaurus avonturenpark

Ben jij diep vanbinnen een echte avonturier? Dat komt dan goed uit, want in ons dino avonturenpark in Gouda valt meer dan genoeg te beleven. Als een echte ranger kun je op ontdekkingstocht gaan over onze Dino Trail en zo meer dan 70 levensechte dinosaurussen spotten. Beantwoord jij alle vragen in je rangerpaspoort correct? Na een dag in ons dinosaurus avonturenpark ben jij een echte expert! Hier kun je alvast wat vooronderzoek doen.

Dino avonturenpark vol belevenissen

Niet alleen op de Dino Trail is er veel te beleven. Ben jij net zo snel en sterk als je favoriete dino? Je kunt erachter komen in de Jurassic Gym. Bij de dino-opgraving stap je in de schoenen van een dino-wetenschapper en graaf je dinobotten op. Weet jij van welke dino ze waren? De Jump Zone en Jurassic Golf bieden bovendien meer dan genoeg vermaak om je de hele dag bezig te houden. Wil je weten wat er nog meer te doen is? Bekijk het hier!

Plan je bezoek
dinosaurus avonturenpark Gouda

Nog even onstpannen?

Zelfs de grootste avonturiers hebben wel eens rust nodig. Gelukkig zijn er in het park ook genoeg rustige dingen te doen. In de Dino Bios leer je aan de hand van films en documentaires veel bij over je favoriete dino’s, terwijl je in het restaurant kunt napraten over wat je hebt beleefd. Neem je ook nog even de waterfiets naar het Turtle Island?

Ons prachtige dinosuarus avonturenpark bevindt zich in Gouda en is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Je kunt hieronder alvast je tickets reserveren. Zien we je snel?


Reserveer je tickets